Ο Γιάννης Αλαφούζος τα είπε με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ το Σάββατο το απόγευμα. Μάλιστα, οι δυο τους, μαζί με τον γιο του Παϊρότζ, Πιτ, έφαγαν μαζί και συζήτησαν αναλυτικά για όλα όσα αφορούν τον σύλλογο και φυσικά και για τα οικονομικά.

Η διαδικασία αλλαγής ιδιοκτησίας είναι σε πλήρη εξέλιξη, με τις πιθανότητες πλέον να είναι συντριπτικά υπέρ του deal. Ωστόσο, μέχρι αυτό να πραγματοποιηθεί, ο Αλαφούζος έχει οικονομικές εκκρεμότητες που δεν μπορούν να περιμένουν τον Παϊρότζ. Και είναι αναγκασμένος να βάλει το χέρι στην τσέπη εντός της εβδομάδας προκειμένου να πληρώσει υποχρεώσεις.

Οι υποχρεώσεις

Αυτή την εβδομάδα ο Αλαφούζος πρέπει να πληρώσει ΙΚΑ και Εφορία, να δώσει τη μισθοδοσία στους υπαλλήλους, ενώ μέχρι την Κυριακή 10 Ιουνίου έχει υποσχεθεί, μέσω του Νίκου Νταμπίζα, πληρωμή και στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Θυμίζουμε ότι οι παίκτες έχουν πάρει διαβεβαιώσεις για εξόφληση μέχρι τις 10 του μήνα. Κάτι που σημαίνει πως κανείς δεν θα μπορεί να κάνει προσφυγή για να μείνει ελεύθερος.

Αλλωστε αυτός ήταν και ένας από τους όρους που είχε θέσει ο Δώνης προκειμένου να δεχτεί την πρόταση του Παναθηναϊκού. Να επιστρέψει, δηλαδή, ο Παναθηναϊκός σε μια κανονικότητα και οι παίκτες του να πληρώνονται στην ώρα τους. Οι Πράσινοι, πάντως, δεν έχουν περιθώρια να φανούν ασυνεπείς απέναντι στους ποδοσφαιριστές. Ηδη ο Γιόχανσον έχει εκφράσει προβληματισμούς και σκέφτεται την προσφυγή –δεν είναι ο μόνος.