Διακαής πόθος τόσο του Νίκου Νταμπίζα, όσο και του Γιώργου Δώνη, είναι ο Εργκους Κάτσε. Ο αλβανός μέσος του ΠΑΟΚ, ο οποίος είχε πιέσει και αυτός από την πλευρά του να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, ειδοποιήθηκε πριν από δύο μέρες από την ομάδα του ότι η πρόταση των Πρασίνων δεν έχει γίνει δεκτή.

Ο λόγος; Το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός πρότεινε στον ΠΑΟΚ να πληρώσει εκείνος σχεδόν όλο το συμβόλαιο και οι Πράσινοι να δώσουν ένα μικρό ποσό. Το ίδιο έγινε και για τον Γιάννη Μυστακίδη. Ο ΠΑΟΚ φυσικά αρνήθηκε, ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε ότι προς το παρόν αποσύρει το ενδιαφέρον του, αφού λόγω της απόφασης της απαγόρευσης μεταγραφών δεν μπορεί να δώσει χρήματα, άφησε όμως ανοιχτό παράθυρο για να επανέλθει.

Ποιοτικός

Και όπως φαίνεται, αυτό το… παράθυρο ήταν ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ. Στο χθεσινό ραντεβού του Ταϊλανδού με τον Νταμπίζα συζητήθηκε το όνομα του αλβανού αμυντικού μέσου. Ο Νταμπίζας ξεκαθάρισε ότι είναι ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό να διατηρήσει στο ρόστερ του έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή, ο οποίος κουμπώνει στα πλάνα του προπονητή και στο τετράμηνο που έπαιξε στην ομάδα ήταν κομβικός για τη λειτουργία της.

Απόφαση φυσικά δεν υπήρξε ούτε για τον Κάτσε, ούτε για κάποια άλλη κίνηση μεταγραφική. Είναι πολύ νωρίς ακόμα για τις συγκεκριμένες συζητήσεις, οι οποίες θα γίνουν αναλυτικά όταν θα κλείσει το θέμα του προπονητή και ανάλογα με τα «θέλω» αυτού. Ο Νταμπίζας, ωστόσο, εξήγησε στον ταϊλανδό επιχειρηματία ότι ο σχεδιασμός πρέπει να τρέξει και ο Παναθηναϊκός δεν έχει χρόνο για καθυστερήσεις.