«Κάποιος άλλος, έρχεται σύντομα, μείνετε συντονισμένοι».

Το μήνυμα του Γιώργου Σαββίδη «φτιάχνει» τους φίλους του ΠΑΟΚ, που περιμένουν το νέο μεταγραφικό χτύπημα των κυπελλούχων Ελλάδας μετά τη συμφωνία με τον Ευγένιο Χατσερίδη, την οποία επίσης έμαθαν μέσω του Instagram του υιού του μεγαλομετόχου της ομάδας (όπου είχε αναρτήσει και τη φανέλα του με το Νο 34).

Ο 31χρονος ομογενής ουκρανός στόπερ (γιος Πόντιου ελληνικής καταγωγής από τη Μελιτούπολη και Ουκρανής) ουσιαστικά ολοκλήρωσε μια μεταγραφή, την οποία ο διοικητικός ηγέτης του ΠΑΟΚ είχε βάλει στο στόχαστρο τουλάχιστον την τελευταία διετία και έρχεται με την εμπειρία του να βοηθήσει στο δέσιμο στα μετόπισθεν της ομάδας.

Συμφώνησε με την ομάδα της Θεσσαλονίκης για τα επόμενα τρία χρόνια και αποχαιρέτησε το Κίεβο και την Ντιναμό (στην οποία έπαιζε βασικός) με την πρώην πλέον ομάδα του, όπως συνηθίζεται, να τον ευχαριστεί και να του εύχεται τα καλύτερα.

Πλέον στο Κίεβο θα πηγαίνει –πέρα από διακοπές κ.λπ. –κυρίως για την εθνική ομάδα στην οποία είναι αναντικατάστατο μέλος και είχε δώσει το «παρών» σε όλα της τα παιχνίδια στις τελικές φάσεις των Euro 2012 (που είχε φιλοξενήσει η Ουκρανία με την Πολωνία) και 2016 (στη Γαλλία).

Ο ΠΑΟΚ στρέφει το ενδιαφέρον του και στον Πόντους Βέρνμπλουμ, περιμένοντας την απάντηση του σουηδού μέσου στην πρόταση που του έχει κάνει, ενώ όσον αφορά τον Τεέμου Πούκι, ο φινλανδός επιθετικός ζητεί συμβόλαιο κοντά στο 1,2 εκατ. ευρώ, κάτι που δεν συζητούν στον Δικέφαλο καθώς ο βασικός επιθετικός θα είναι ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς.

Συμφωνία με Κόντε

Αλλωστε έχουν συμφωνήσει σε όλα –τόσο με τον παίκτη όσο και με την ομάδα του, τα Γιάννινα –με τον Πέδρο Κόντε.

Ο Ισπανός –τρίτος σκόρερ φέτος στο πρωτάθλημα –άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις και έχει το πλεονέκτημα σε σχέση με τον Πούκι, εκτός του ότι είναι πολύ πιο οικονομικός, να γνωρίζει και καλά την ελληνική πραγματικότητα οπότε θα προτιμηθεί εφόσον ο Φινλανδός δεν κατεβάσει θεαματικά τις απαιτήσεις του.