Η ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Κηφισιάς είναι ο σκοπός του ποδοσφαιρικού αγώνα, που θα διεξαχθεί στο Ζηρίνειο Στάδιο Κηφισιάς τη Δευτέρα 11 Ιουνίου στις 7 μ.μ ανάμεσα στην ομάδα Ελλήνων ηθοποιών και την ομάδα αποτελούμενη από επίλεκτους παίκτες της Κηφισιάς.

Με την ομάδα του ΣΕΗ (Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών) και προπονητή τον Γιάννη Βούρο θα αγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Γιάννης Αϊβάζης, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Παύλος Ορκόπουλος, Κώστας Φραγκολιάς, Παναγιώτης Καρμάτης, Γιάννης Λιγνάδης, Πατρίκιος Κωστής και άλλοι.

Για την ομάδα της Κηφισιάς θα αγωνιστούν παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού, όπως ο Μίμης Δομάζος και του Ολυμπιακού, δημοσιογράφοι, τραγουδιστές και παίκτες του Survivor, όπως ο Σώζων Παλέστρος Χάρος.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο γνωστός διαιτητής Α’ Εθνικής, Γιώργος Κασναφέρης με βοηθούς τους Κόνιαρη, Σούλο και Καλαϊτζίδη. Πριν τη σέντρα θα πραγματοποιηθούν αγώνες επίδειξης από τις Ακαδημίες της Κηφισιάς ενώ θα γίνουν και διάφορα happenings.

Η είσοδος στον αγώνα είναι ελεύθερη, ενώ όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει τρόφιμα μακράς διάρκειας για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Κηφισιάς.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 6946298441.