«Σεξ και εγωιστικές συμπεριφορές καλύτερα να τα ξεχάσετε». Ο Γιόαχιμ Λεβ σφίγγει τα λουριά στους παίκτες της Μάνσαφτ επιλέγοντας έναν διαφορετικό δρόμο σε σχέση με ό,τι συνέβαινε στις προηγούμενες διοργανώσεις.

«Η ομάδα είναι πιο σημαντική από το εγώ, οι παίκτες ξέρουν πολύ καλά πώς πρέπει να συμπεριφέρονται καθώς και τις φιλοδοξίες που έχουμε. Ολοι είμαστε κομμάτια ενός παζλ», δήλωσε ο Λεβ στον γερμανικό Τύπο.

Ο προπονητής των παγκόσμιων πρωταθλητών έχει εκπονήσει ένα πλάνο για τον τρόπο που πρέπει να συμπεριφέρονται οι παίκτες, το οποίο ήδη προκαλεί αναταράξεις στο καμπ.

Ενώ το 2012, για παράδειγμα, επέτρεπε το σεξ, το αλκοόλ και τα τσιγάρα κατά τη διάρκεια των αγώνων του Euro, ο Λεβ αποφάσισε να κάνει στροφή 180 μοιρών.

Αυτή τη φορά απαγορεύει στις συζύγους και τις συντρόφους των ποδοσφαιριστών να έχουν πρόσβαση στο προπονητικό κέντρο. Απαγορεύει επίσης τις σεξουαλικές συνευρέσεις.

Δεν επιτρέπονται σχόλια στα social media για όσα συμβαίνουν στο καμπ, αλλά αφήνει ελεύθερους τους παίκτες να πίνουν ένα ποτήρι κόκκινο κρασί ή μια μπίρα μετά το φαγητό ή πριν από τον βραδινό ύπνο.

Οι Γερμανοί έχουν μελετήσει και την τελευταία λεπτομέρεια και δείχνουν αποφασισμένοι να διατηρήσουν τα σκήπτρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο.