Η Λαίδη Κίτι Σπένσερ αποπνέει κομψότητα και αριστοκρατικό στυλ, όπως ακριβώς και η θεία της, η αδικοχαμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Γι αυτό δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Σπένσερ μόλις ανακηρύχθηκε νέα πρέσβειρα (brand ambassador) του οίκου κοσμημάτων και ειδών πολυτελείας Bulgari.

Είναι ξαδέλφη του πρίγκιπα Χάρι και του πρίγκιπα Ουίλιαμ και ήταν μόλις έξι χρόνων όταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα έχασε τη ζωή της σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Η Λαίδη Κίτι Σπένσερ είναι η μεγαλύτερη κόρη του αδερφού της Νταϊάνα, Ερλ Τσαρλς Σπένσερ και της πρώην συζύγου του Βικτόρια Άιτκεν και έχει τρία αδέρφια, τη Βικτόρια, τον Λούις και την Αμέλια.

Ενώ γεννήθηκε με βασιλικούς δεσμούς, το όνομά της έγινε περισσότερο γνωστό από τις εμφανίσεις της στις πασαρέλες ως top model, αναφέρει δημοσίευμα του Harper’s Bazaar.

Όμως και οι σπουδές της είναι αξιόλογες. Σπούδασε Ψυχολογία και Αγγλική Λογοτεχνία στη Νότια Αφρική, όπου μεγάλωσε και απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο στη Διαχείριση Πολυτελών Brand. Επίσης σπούδασε Ιστορία Τέχνης στη Φλωρεντία.

Η Κίτι έχει 64.000 ακόλουθους στο Instagram και είναι πρέσβειρα των φιλανθρωπικών οργανώσεων Give Us Time και Centrepoint.

Στον γάμο του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μάρκλ φόρεσε ένα άψογο floral φόρεμα του ιταλικού οίκου Dolce & Gabbana, σε επιδείξεις του οποίου έχει πάρει μέρος.

Πριν από δύο μήνες ανάρτησε φωτογραφίες στις οποίες φορούσε κομμάτια της συλλογής Bulgari και έγραψε σε λεζάντα: «Τι τιμή να φοράω ξεχωριστά κομμάτια από τη συλλογή bulgariofficial. Αυτό το περιδέραιο ήταν ένα αρχαίο ρωμαϊκό νόμισμα, στο οποίο απεικονίζεται ο Αυτοκράτορας Αδριανός που κυβέρνησε την περίοδο 117-138 μΧ».