Να τελειώνει με το πρώτο μεταγραφικό πακέτο θέλει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος περιμένει -ίσως και μέχρι το τέλος της εβδομάδας –την απάντηση του Σουηδού Πόντους Βέρνμπλουμ.

Ο έμπειρος μέσος στην παρούσα φάση αποτελεί τον άμεσο στόχο του Δικεφάλου του Βορρά που του έχει κάνει δελεαστική πρόταση, αλλά ως γνωστόν ο Σουηδός έχει ζητήσει λίγο χρόνο, καθώς θέλει να υπολογίσει και άλλα πράγματα στις προτάσεις που έχει (η γυναίκα του παίζει σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις του).

Παράλληλα οι κυπελλούχοι Ελλάδας περιμένουν απάντηση και από τον ουκρανό αμυντικό Εβγέν Χατσερίντι, με τον οποίο έχουν προσύμφωνο και μάλιστα από προχθές το βράδυ ο γιος του Ιβάν Σαββίδη Γιώργος είχε προαναγγείλει τη μεταγραφή του.

Η συγκεκριμένη περίπτωση θεωρείται πιο εύκολη, αν και εδώ θα χρειαστεί ο ΠΑΟΚ να περιμένει τη θέση του παίκτη.

Ορίστηκε το δικαστήριο

Στις 20 Σεπτεμβρίου θα καθίσουν στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου ο Ιβάν Σαββίδης, ο Λούμπος Μίχελ και οι έξι φρουροί του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, καθώς στον αγώνα με την ΑΕΚ ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου είχε μπει στο γήπεδο οπλοφορώντας τη στιγμή που ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας έκανε επίθεση στον διαιτητή Κομίνη.

Η παραπομπή τους έγινε με απευθείας κλήση της αθλητικής εισαγγελέως Ευαγγελίας Λιάσου, έπειτα από κατεπείγουσα έρευνα που είχε παραγγείλει ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Θεσσαλονίκης Λάμπρος Τσόγκας.

Ολοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες που αφορούν παραβάσεις του αθλητικού νόμου.

«Στόχος οι όμιλοι»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου τόνισε και πάλι, μιλώντας σε ρουμανικά ΜΜΕ αυτή τη φορά, ότι ο πρώτος μεγάλος στόχος για εφέτος είναι ο ΠΑΟΚ να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ!

«Πρέπει να περάσουμε Βασιλεία ή Αγιαξ και μετά να μπούμε στους ομίλους. Αυτός είναι ο πιο σημαντικός στόχος στην αρχή της χρονιάς» είπε ο ρουμάνος τεχνικός στο τηλεοπτικό δίκτυο της πατρίδας του Digi Sport.