«Θα σε σκοτώσω». Τα λόγια αυτά είχε πει ο Μπραντ Πιτ στον παραγωγό Γουάινστιν ο οποίος κατηγορείται για σωρεία βιασμών και σεξουαλικών παρενοχλήσεων, ένα σκάνδαλο που έχει συνταράξει το Χόλιγουντ.

Ο διάσημος ηθοποιός, ήταν έτοιμος να επιτεθεί στον παραγωγό διότι το 1995, όταν ήταν ζευγάρι με την Γκουίνεθ Πάλτροου αυτή του εκμυστηρεύτηκε ότι ο Γουάινστιν την είχε παρενοχλήσει.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου ανέφερε στην εκπομπή «The Howard Stern Show» ότι ήταν ζευγάρι στην πρεμιέρα του Άμλετ στο Μπροντγουέι το 1995, όταν ο Μπραντ Πιτ είδε τον Γουάινστιν και αποφάσισε να του επιτεθεί, μιας και είχε παρενοχλήσει το κορίτσι του.

Ο Μπραντ Πιτ χωρίς να το σκεφτεί άρπαξε τον διάσημο παραγωγό και τον πέταξε στον τοίχο! «Αν την ξανακάνεις να νιώσει άβολα, θα σε σκοτώσω», του είπε, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η Πάλτροου! Μάλιστα, η ίδια τόνισε ότι ο Μπραντ Πιτ ήταν ότι «καλύτερο για εκείνη» όταν δεν είχε φήμη ή δύναμη.

Οι φωτογραφίες από τη βραδιά που σημειώθηκε το περιστατικό, δείχνουν τους δύο ηθοποιούς να φεύγουν με σκυμμένα κεφάλια από το θέατρο.

«Τον αγαπώ γι’ αυτό» συνέχισε η Πάλτροου αναφερόμενη στην ηρωική πράξη του πρώην συντρόφου της.

Η ηθοποιός τόνισε, επίσης, ότι ήταν πολύ «περίεργο» και πως δεν είχε σκεφτεί ότι ο Γουάινστιν θα περνούσε από το δωμάτιό της στο ξενοδοχείο, την εποχή της κακοποίησης της . «Το είπα αμέσως στον Μπραντ» είπε η Πάλτροου. «Και είχα ταραχτεί πάρα πολύ με το όλο θέμα, και είχα δύο ταινίες – μόλις είχα υπογράψει να κάνω δύο ταινίες μαζί του».