Το Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας – Athens Digital Arts Festival (ADAF), αποτελεί εξ ορισμού του μια διοργάνωση που έχει στραμμένα τα «μάτια» στο μέλλον. Με αυτή τη λογική, , δε θα μπορούσε να κλείσει διαφορετικά παρά μόνο με τους ήχους ενός μουσικού είδους, της techno, που από την απαρχή της δημιουργίας της, πάντα εξέφραζε το μέλλον και συμπορευόταν με την εξέλιξη της τεχνολογίας.

Έτσι λοιπόν, την Κυριακή στις 22.00 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα Banquet – Βασ.Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα, Tηλ 210 7282333, είσοδος 7 ευρώ) διοργανώνεται το «Women in Techno_logy», ένα techno πάρτι. Πρόκειται για μια συνεργασία με τη Σειρά «Γέφυρες», τη διεθνή διοργάνωση που τιμά την ψηφιακή κουλτούρα και φέρνει σε επαφή καλλιτέχνες και κοινό από όλον τον κόσμο. Το ADAF στοχεύει στο να ενθαρρύνει, να δίνει ερέθισμα και να προωθεί όλες τις διαστάσεις της ψηφιακής δημιουργικότητας, παρουσιάζοντας εγχώριους, αλλά και διεθνείς καλλιτέχνες και κολλεκτίβες.

Η δυναμική των γυναικών εκπροσώπων της techno είναι πιο «ηχηρή» από ποτέ, δημιουργώντας ένα δυνατό σημείο αναφοράς και μια παρουσία που αλλάζει τα δεδομένα σε ένα χώρο που, μέχρι πρότινως, θεωρούνταν εξαιρετικά ανδροκρατούμενος. Με πρωτοβουλία του technical engineer Σπύρου Κασσίμη, συγκεντρώνονται τέσσερις γυναίκες/acts επί σκηνής που έχουν μια αξιοσημείωτη πορεία στο μουσικό γίγνεσθαι εντός και εκτός χώρας, για να δώσουν το ρυθμό, με εικαστική επιμέλεια του art director, Γιάννη Κατέχη και visual performer τον Παντελή Διαμαντίδη.

H ΑΝΝΑ V., η DJ Fo, οι Jokasti & Nek και η RENA θα επιλέξουν μουσική, που συμπορεύεται με το μήνυμα και την εικόνα που εκφράζει το ADAF, για πρώτη φορά στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

High end ήχος, visuals, basslines, synths, loops, όλα γίνονται ένα και μετουσιώνονται σε μια ξεχωριστή βραδιά, που είναι σίγουρο ότι θα συζητηθεί πολύ!