Το καλοκαίρι κατέφθασε και κάποιοι αρχίσαμε να ονειρευόμαστε τις ημέρες που θα συνομιλήσουμε με… την μισοβυθισμένη στο νερό ξαπλώστρα στην αγαπημένη μας παραλία, όπου δεν παίζουν ρακέτες, και το μόνο που θα μας απασχολεί θα είναι πόσο ξεροψηθήκαμε. Οπως είναι φυσικό, δεν έχουν όλοι την ίδια διάθεση για χαλάρωση στις διακοπές. Ανάλογα με το ζώδιό τους συμφωνούν αρκετοί, κάποιοι θέλουν τη βολή τους, άλλοι την πολυτέλεια, ενώ ορισμένοι είναι πιο ταξιδιάρηδες και δεν διστάζουν να ανταλλάξουν τον ήλιο και τη θάλασσα με… το βουνό ή την άγνωστη πόλη κάπου στην άλλη άκρη. Ειδικότερα:

Ο Κριός σαν ζώδιο της φωτιάς ακόμη και στις διακοπές του, αναζητεί τρόπους να εκτονώσει την ενέργειά του, έτσι θα προτιμήσει προορισμούς που του επιτρέπουν να ασχοληθεί με κάποιο extreme sport και διαθέτουν μεγάλα club για ξενύχτι μέχρι πρωίας. Μην ξαφνιαστείτε αν αρχίσει κατακαλόκαιρο να μιλάει και για ένα σούπερ ξενοδοχείο που είχατε δει κάποια στιγμή πέρσι το χειμώνα.

Ο Ταύρος ως ζώδιο της γης και της οικογένειας καθώς απεχθάνεται το τυχαίο, και δεν θέλει να χάσει τη βολή του, πιθανότατα ήδη έχει κλείσει κάποιες ημέρες στο ξενοδοχειακό συγκρότημα που χαζεύατε την προηγούμενη σεζόν.

Ο Δίδυμοι ακόμη και εάν έχουν ανάγκη από ξεκούραση θα επιλέξουν για μια ακόμη φορά διακοπές με παρέα ή προορισμούς που θα τους επιτρέψουν να γνωρίσουν άλλους ανθρώπους, συνδυάζοντας συζήτηση με καλοκαιρινά αθλήματα.

Ο Καρκίνος ως ζώδιο του νερού εάν ξεκολλήσει από το σπίτι θα προτιμήσει τις διακοπές στο χωριό του ή κοντά στη θάλασσα κάτω από τον ήλιο, αλλά σε ένα άνετο ξενοδοχείο, με κλιματισμό.

Ο περιπετειώδης Λέων απολαμβάνει την ηλιοθεραπεία και την παραλία αλλά θέλει και να γνωρίσει το νησί, να ακούσει και τον αγαπημένο του καλλιτέχνη, που βρέθηκε εκεί, να πάρει γεύση κι από την glamorous κατάσταση που παίζει στη χώρα. Δεν πιστεύω να κουράστηκες;

Οι Παρθένοι εάν αποφασίσουν να ταξιδέψουν θα επιλέξουν έναν προορισμό όπου θα έχουν την ησυχία τους, ακόμη και σε ένα λιγότερο θερμό προορισμό.

Ο Ζυγός όταν καταφέρει να φύγει για να πάρει ανάσα θα επιλέξει φυσικά όμορφους προορισμούς με ωραία θάλασσα, και καλό φαγητό, που όμως του επιτρέπουν να συναναστραφεί και ενδιαφέροντες τύπους.

Ο Σκορπιός ως υδάτινο ζώδιο, θα επιλέξει διακοπές δίπλα στη θάλασσα ή και πάνω σε ένα ιστιοπλοϊκό. Θα τον συναντήσεις ενδεχομένως και μόνο του ενώ θα απολαμβάνει εξωτικές γεύσεις και ότι άλλο του προκύψει.

Ο Τοξότης λατρεύει τη θάλασσα και τα θαλάσσια σπορ, οπότε ετοιμάζεται να ρίξει τη βάρκα στο νερό, αλλά τα βράδια θα θελήσει να πιει και το ποτό του, αφού απολαύσει ένα καλό δείπνο.

Ο Αιγόκερος προτιμά τις μονοήμερες αποδράσεις από τις μακρινές εκδρομές, ωστόσο εάν επιλέξει μακρύτερης διάρκειας διακοπές θα φροντίσει να κλείσει ένα ξενοδοχείο που θα συνδυάζει spa και δραστηριότητες.

Ο Υδροχόος ενώ όλοι οι υπόλοιποι τρέχουν στην παραλία μπορεί και να προτιμήσει μια άγνωστή του πόλη, όπου θα περάσει την ημέρα θαυμάζοντας τα εκθέματα στα μουσεία και τα βράδια ανακαλύπτοντας τα club της.

Ιχθύς θα μπορούσε να είναι ο τύπος με το κανό που βλέπεις από το καραβάκι καθώς προσεγγίζεις το αγαπημένο σου νησί. Λάτρης των νερών θα βρει τις καλύτερες θάλασσες, και θα φροντίσει να έχετε ωραία θέα εκεί όπου θα μείνετε για να ρομαντζάρετε και λίγο.