Με μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στο Facebook, η δημοσιογράφος Νίκη Λυμπεράκη αποχαιρέτησε πριν από λίγες μέρες τον πατέρα της Παναγιώτη που έχασε πριν από ένα μήνα. H δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ δεν είχε εκφραστεί για αρκετό καιρό και φαίνεται από τα λόγια της πως είχε ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τον πατέρα της.

Δες την ανάρτησή της

«Συμπληρώστε τα στοιχεία του θανόντος, μου λέει και σκέφτομαι πως ο θανών είναι ο μπαμπάς μου, που ήταν ψηλός και όμορφος και γλυκός άνθρωπος. Και βλάσφημος καμιά φορά, με ιδιαίτερη προτίμηση τον Άγιο Σπυρίδωνα και τον Αη Μηνά. Κι έφτιαχνε την καλύτερη μηλόπιτα και τα πιο ωραία ντολμαδάκια- ειδικά κάθε φορά που προσπαθούσε να κόψει το τσιγάρο. Ήταν ψαράς και κηπουρός και μελισσοκόμος για το κέφι του. Κι ήταν λάτρης του ωραίου και της Λευκάδας (του ωραίου δηλαδή και πάλι).
Και του χρωστάω τα μάτια μου, μια φυσική δυσανεξία στην κακότητα, τους όποιους καλούς μου τρόπους-εκείνος είναι… ήταν σαν να γεννήθηκε ευγενής- και το κενό στα μπροστινά μου δόντια. Μα πάνω απ’ όλα του χρωστάω ότι μ’έμαθε πως οι άνθρωποι είμαστε φτιαγμένοι να ζούμε ελεύθεροι. Στοιχεία θανόντος Παναγιώτης Λυμπερακης. Ωραίος τύπος, γλυκός πατέρας, καλός άνθρωπος.
Ένας μήνας αύριο χωρίς μπαμπά κι αυτές είναι οι πρώτες και πιθανότατα οι τελευταίες λέξεις που καταφέρνω να γράψω (αφού πρώτα ξεφτιλίστηκα μπροστά σε έναν γλυκύτατο υπάλληλο του Ειρηνοδικείου Νικαίας)»