Για ποιο λόγο τσακώνονται; Τι είναι αυτό που τους νευριάζει και πως ηρεμούν; Το ζώδιό του θα σου δώσει τις απαντήσεις.

Κριός: Αν βρεθείτε αντιμέτωποι με ένα θυμωμένο κριάρι, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ανοίξετε την πόρτα και φύγετε, καθώς γίνεται τόσο επιθετικό που ούτε το φαντάζεστε. Οι Κριοί νευριάζουν με το παραμικρό οπότε μη δίνετε αφορμή για τσακωμούς.

Ταύρος: Γενικά είναι ήρεμοι και με μεγάλες αντοχές, όταν όμως ξεπεράσει τα όρια του γίνεται «ταύρος» κι εσύ γίνεσαι αυτόματα, όχι απλά ο ταυρομάχος, αλλά το κόκκινο πανί! Συμβουλή: Ποτέ να μη φτάνεις στα άκρα έναν Ταύρο!

Δίδυμος: Αυτό που πρέπει να κάνεις για να μην τον εξοργίσεις, είναι να ακούσεις με προσοχή ότι έχει να σου πει και να βρείτε μια λύση από κοινού, ήρεμα και χαλαρά. Αν καταλάβει όμως πως τον γράφεις στα παλιά σου τα παπούτσια…την έβαψες!

Καρκίνος: Μπορεί να είναι ένα γκρινιάρικο ζώδιο, όμως η εσωστρέφεια που τον διακατέχει, έχει ως αποτέλεσμα να τα κρατά όλα μέσα του και να στεναχωριέται, φτάνοντας στο σημείο να γίνεται ένα ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί! Γενικά δεν ξεσπά συχνά κι έτσι όταν φτάσεις στο σημείο να καυγαδίσεις έντονα μαζί του, να δεις μιαν άλλη πλευρά του χαρακτήρα του, που πίστεψε με, δε θα ‘θελες ποτέ να τη δεις!

Λέων: Νευριάζει συχνά και γα ασήμαντους λόγους, ξεσπά σε κάθε τσακωμό, αλλά μέσα σε ένα πεντάλεπτο έχει ξεχάσει τον λόγο που τσακώθηκε. Τα λιονταράκια είναι απλά ευέξαπτα άτομα, με μεγάλη καρδιά, που συγχωρούν τα πάντα

Παρθένος: Θεωρείται από τα πιο ήμερα ζώδια που σπάνια βγαίνει εκτός εαυτού. Αυτό μπορεί να συμβαίνει επειδή δε νευριάζει για ασήμαντους λόγους, αλλά μόνο για σοβαρούς. Αν όμως εξωθήσεις έναν Παρθένο στα άκρα, θα ξεσπάσει, χωρίς όμως να παρεκτραπεί! Αν το κάνει όμως, όταν ηρεμήσει, θα σου ζητήσει συγγνώμη γι’ αυτό!

Ζυγός: Σιχαίνεται τους καβγάδες και δύσκολα θα εκδηλώσει τα νεύρα του. Δε φτάνει σχεδόν ποτέ στα άκρα κι αν συμβεί αυτό, απλά αποχωρεί. Δεν του αρέσει καθόλου να τον αδικούν, ούτε να αδικεί και τα μετράει όλα με τη ζυγαριά, εξ’ ου και το σύμβολο του ζωδίου του. Γενικά ένας Ζυγός, δεν καβγαδίζει συχνά και σπάνια θα τσακωθεί μαζί σου.

Σκορπιός: Ο βασιλιάς των νεύρων! Καλό θα είναι να γνωρίζεις πως αυτός που τσακώνεσαι μαζί του, ανήκει στο ζώδιο του Σκορπιού. Καθώς θα ξεσπάσει βίαια, θα σε βρίσει και θα σε εκδικηθεί! Αν του κάνεις κάτι που τον έχει πληγώσει, δε θα το ξεχάσει ποτέ! Συμβουλή: Μην τα βάζετε ποτέ, με έναν Σκορπιό!

Τοξότης: Δεν θα βγάλετε άκρη ποτέ με έναν Τοξότη, γιατί για άλλα θα τσαντίζεται και για άλλα ξεσπάει. Μπορεί να ξύπνησε στραβά, μπορεί απλά να προσπαθεί να ξεσπάσει τα νεύρα του για κάτι που τον ενόχλησε χθες. Υπομονή.

Αιγόκερως: Δε θα τσακώνεται και θα μετριάσει τα νεύρα του. Γενικά θα κάνει τα πάντα να λύσει τις διαφορές του λεκτικά και με διάλογο. Όμως, αν καταλάβει πως τον υποβαθμίζεις σαν άνθρωπο, θα γίνουν τα νεύρα του τσατάλια και θα εξοργιστεί! Οπότε μην τον φτάσεις σε αυτό το σημείο.

Υδροχόος: Αν καταπιέσεις ή αμφισβητήσεις έναν Υδροχόο, θα θυμώσει πολύ και θα τσακωθεί μαζί σου! Είναι φωνακλάς και θα τα κάνει όλα άνω κάτω. Αν λοιπόν φτάσεις στο σημείο να διαπληκτιστείς με έναν Υδροχόο, καλό θα ήταν να τον κάνεις να ξεχαστεί, μιλώντας του για κάτι άλλο.

Ιχθύς: Κρατά το θυμό μέσα του. Δε θα σου δείξει πως έχει τσαντιστεί μαζί σου, με αποτέλεσμα να μην ξεσπά συχνά και να βλάπτει τον εαυτό του. Αρκετά συχνά ένας Ιχθύς, ξεσπά τα νεύρα που έχει μαζί σου, στα οικεία του πρόσωπα και δυστυχώς έτσι, τσακώνεται με τους λάθος ανθρώπους!