Ήρθε η ώρα να το παραδεχτούμε! Ακόμα και αν δεν πιστεύεις στα ζώδια πρέπει να ξέρεις ότι οι πλανήτες… επηρεάζουν τον τρόπο που κάνει σεξ κάθε ζώδιο.

Αυτό γιατί το κάθε ζώδιο έχει τη δική του συμπεριφορά στο κρεβάτι, αν την γνωρίζεις και την παραδεχθείς, μπορείς να απογειώσεις ερωτικό παιχνίδι με τον σύντροφο σου.

Αναλυτικά:

Κριός: Μιλάμε για ένα ιδιότροπο ζώδιο, το οποίο θέλει τον χρόνο του για να «λυθεί». Εσύ πρέπει να τον βοηθήσεις δίνοντας του το πάνω χέρι. Βέβαια και πάλι μην περιμένεις πάρα πολλά, γιατί στερείται φαντασίας. Το ιδανικό; Δίνε του ιδέες και άστον να… κάνει παιχνίδι.Θα δεις μια άλλη πλευρά, παθιασμένη και περιπετειώδη.

Ταύρος: Πέτυχες… φλέβα αισθησιασμού. Άφησε τον να περάσει όση ώρα χρειάζεται στα προκαταρκτικά. Από κει και πέρα θέλει ατμόσφαιρα, ενώ για απόλυτη κορύφωση μην διστάσεις να χρησιμοποιήσεις ερωτικά παιχνίδια.

Δίδυμοι: Λειτουργούν οπουδήποτε! Αναζητούν τον τέλειο σύντροφο και την τέλεια εμπειρία και γι’αυτό είναι έτοιμοι να δοκιμάσουν τα πάντα. Το σεξ μαζί του αποτελεί μια πραγματική διασκέδαση! Προσοχή όμως, μην το παρακάνεις, γιατί τότε…

Καρκίνος: Με τον Καρκίνο κάνεις έρωτα, όχι σεξ. Οι Καρκίνοι είναι συναισθηματικοί. Μην πας κατευθείαν στον «ψητό» θα τον ξενερώσεις. Δώσε του χρόνο, να πλάσει μια ιδανική ιστορία στο μυαλό του. Ξεκίνα με χάδια και προχώρα σιγά σιγά.

Λέων: Όπως σε όλα του τα χαρακτηριστικά, στον Λέοντα αρέσει να είναι βασιλιάς και στο σεξ. Θέλει να είναι κομψό, πολυτελές και άνετο. Μην περιμένεις να κάνει πολλά για εσένα, όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλει να σου προσφέρει την απόλυτη ηδονή, πράγμα που θεωρεί παιχνιδάκι.

Παρθένος: Δώσε στον Παρθένο χρόνο. Είναι ντροπαλός, μέχρι να «λυθεί», μετά γίνεται σεξουαλικός. Ο Παρθένος ανυπομονεί να πραγματοποιήσει τις φαντασιώσεις του. Το μόνο εμπόδιο του είναι η ντροπή που νιώθει. Προσπάθησε να τον κάνεις να νιώσει άνετα και τα υπόλοιπα… άστα σε εκείνον.

Ζυγός: Θεωρούν τους εαυτούς τους ειδικούς σε αυτά τα θέματα. Είναι πρωτότυποι, ενώ συχνά γίνονται επιθετικοί στο σεξ. Όταν δεν το μπερδεύουν με την αγάπη.

Σκορπιός: Άλλο ένα ζώδιο που θέλει τον χρόνο του. Ο Σκορπιός περιμένει από εσένα ερωτική διέγερση και τότε παίρνει μπρος. Μέχρι τότε μην απογοητεύεσαι, απλά συνέχισε τα «παιχνίδια».

Τοξότης: Από τα πιο ενδιαφέροντα ζώδια στο κρεβάτι. Δεν υπάρχει περίπτωση να βαρεθείς το σεξ μαζί του. Ο λόγος είναι ότι ο Τοξότης, χαίρεται το σεξ περισσότερο από εσένα. Του αρέσουν πολύ τα παιχνίδια, ενώ όσο πιο επικίνδυνο είναι, τόσο καλύτερο για αυτόν.

Αιγόκερως: Οι Αιγόκεροι δεν λειτουργούν ιδιαίτερα καλά σε εφήμερες γνωριμίες. Είναι επίμονοι και πιστοί σύντροφοι και πρέπει να είναι σε σοβαρή σχέση για να χαλαρώσουν, τότε θα σου δώσουν όλα όσα έχουν. Άμα πάλι δεν σε ξέρουν καλά… δυσκολεύει το πράγμα.

Υδροχόος: Είναι ανοιχτός σε όλα. Δεν υπάρχει κάτι που να είναι υπερβολικό, αφού θέλει συνέχεια να πειραματίζεται. Προετοιμάσου να περάσεις αρκετή ώρα στα προκαταρκτικά.

Ιχθύες: Η φαντασία του οργιάζει. Μπορεί να σκεφτεί τα πιο τρελά πράγματα, ακόμα και μη πραγματοποιήσιμα… Σε περίπτωση που θες να πας μαζί του σε αυτό το «ταξίδι» φαντασιώσεων θα περάσεις υπέροχα. Όμως άμα δεν θες, θα περάσεις δύσκολα.

Πηγή: in.gr