Με μια έκδοση και μια αναμνηστική σειρά γραμματοσήμων με τίτλο«100 χρόνια ΓΣΕΕ» αναδεικνύουν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία την επέτειο εκατό χρόνια από την ίδρυση της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδος.

Η έκδοση, που κυκλοφόρησε τη Δευτέρα αποτελείται από ένα φεγιέ διαστάσεων 80Χ90 mm, που περιλαμβάνει δυο γραμματόσημα και θα διατίθεται από τα Ταχυδρομικά Καταστήματα μέχρι τις 20 Μαΐου 2019, εκτός αν εξαντληθεί νωρίτερα.Η σχεδίαση – προσαρμογή είναι από Θεανώ Βενιέρη.

Κυκλοφορούν επίσης και εικονογραφημένοι φάκελοι πρώτης ημέρας κυκλοφορίας (6.000 τεμάχια) με παράσταση με σχετικό θέμα, που διατίθενται στην τιμή των 4,5 ευρώ, καθώς και απλά λευκώματα γραμματοσήμων σειράς (1.000 τεμάχια), που κοστίζουν προς 9 ευρώ.

Ολα τα φιλοτελικά προϊόντα θα πωλούνται από το Κεντρικό Φιλοτελικό Κατάστημα (Λυκούργου 5 & Απελλού-100 38 Αθήνα) και από τα Ταχυδρομικά Καταστήματα μέχρι εξαντλήσεως. Εξαιρούνται οι Φ.Π.Η.Κ που θα αποσυρθούν στις 20 Μαΐου 2019.

Οι συλλέκτες φιλοτελιστές έχουν τη δυνατότητα να σφραγίζουν στο Κεντρικό Φιλοτελικό Κατάστημα τα φιλοτελικά τους αντικείμενα, με την ειδική αναμνηστική σφραγίδα Πρώτης ημέρας κυκλοφορίας, αρκεί να έχουν επικολλημένο το φεγιέ ή τo γραμματόσημο του φεγιέ.