Σοκ στα Τρίκαλα και συγκεκριμένα στο Μεγαλοχώρι.Ενας άντρας, ο οποίος δεν κατάγεται από το Μεγαλοχώρι αλλά διέμενε εκεί τα τελευταία χρόνια, συνελήφθη από αστυνομικούς της Α.Δ. Τρικάλων καθώς κατέσφαξε την σύζυγό του για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.

Αυτό που έχει γίνει γνωστό είναι ότι πάνω σε άγριο οικογενειακό καβγά, μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την νοσηλεύτρια σύζυγό του, ηλικίας 45 ετών. Αυτόπτες μάρτυρες του άγριου φονικού ήταν τα δύο παιδιά τους και η γιαγιά τους που βγήκαν ουρλιάζοντας από το σπίτι.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, η γυναίκα ήταν μητέρα τριών παιδιών και τον τελευταίο καιρό υπήρχαν πολλοί καυγάδες μεταξύ του ζευγαριού. Ο 50χρονος, που είχε επιχείρηση με οικοδομικά υλικά ζήλευε παράφορα τη γυναίκα του με την οποία ήταν σε διάσταση. Τη Δευτέρα πήγε στο σπίτι για να συζητήσουν και να προσπαθήσουν να τα ξαναβρούν, τσακώθηκαν άγρια και την σκότωσε χτυπώντας την με κουζινομάχαιρο στην κοιλιά και το στήθος.

Εναντίον του άνδρα σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε για την τέλεση της πράξης, κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

Πηγή: TrikalaVoice, TrikalaOla