Συγκινεί η εξομολόγηση της μεγάλης ελληνίδας τραγουδίστριας Μαίρης Λίντα η οποία μιλώντας στην Espresso αναφέρθηκε στην κακοποίηση που υπέστη από τον σύζυγό της.

Ο σύζυγός της, Νίκος Νικόλιζας, πέθανε τις προηγούμενες ημέρς και η Μαίρη Λίντα δήλωσε ότι τον συγχώρεσε για όσα της έκανε:

« Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχούλα του. Ήταν ο πατέρας του παιδιού μου και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα. Είναι δυνατό να μην τον συγχωρήσω;».

«Ο δεύτερος σύζυγός μου ήταν σκληρός μαζί μου. Έχω ζήσει την κακοποίηση. Ποτέ δεν θα άφηνα έναν άντρα με τον οποίο είχα κάνει παιδί. Δεν θα έφευγα, αφήνοντας το παιδί μου χωρίς πατέρα. Όμως, δεν άντεχα άλλο την πολύ κακή συμπεριφορά και το ξύλο. Έφυγα. Είχα τη δύναμη, όμως, γιατί είχα ένα χρυσό βραχιόλι στο χέρι μου, τη φωνή μου», είχε πει σε μία από τις συνεντεύξεις της το 2012.

«Φυσικά και τα έχω συγχωρήσει όλα, εδώ και πολλά χρόνια, Όσα ζήσαμε τα ζήσαμε, περάσανε. Ποιο ζευγάρι δεν μαλώνει; Υπάρχει κανένας άντρας που δεν έχει δείρει τη γυναίκα του; Αυτά συμβαίνουν σε όλα τα ζευγάρια. Όταν χωρίσαμε, δεν χωρίσαμε μαλωμένοι. Απλώς δεν μπορούσα να αντέξω τη δική του ζωή και εκείνος τη δική μου και έτσι χωρίσαμε», λέει σήμερα η Μαίρη Λίντα.

Η τραγουδίστρια δεν πήγε στην κηδεία λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει. «Η κόρη που απέκτησα μαζί του, όμως, ήταν εκεί», είπε.