Η Γιουβέντους πήρε αυτό που ήθελε στο Ολίμπικο κόντρα στη Ρόμα. Τον βαθμό με τον οποίο θα κατακτούσε το πρωτάθλημα στην Ιταλία για έβδομη συνεχόμενη χρονιά. Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έφερε 0-0 με τη Ρόμα και μία αγωνιστική πριν από το τέλος έχει διαφορά τεσσάρων βαθμών από τη δεύτερη Νάπολι, που έφυγε νικήτρια από τη Γένοβα (Μίλικ και Αλμπιόλ σκόραραν στο 2-0 επί της Σαμπντόρια). Σημειώνουμε ότι η Γηραιά Κυρία κατέκτησε για ακόμα μία χρονιά το νταμπλ, καθώς την περασμένη Τετάρτη νίκησε στον τελικό του Κυπέλλου 4-0 τη Μίλαν.

Λάτσιο και Ιντερ θα λύσουν την τελευταία αγωνιστική, στο Ολίμπικο, τις διαφορές τους σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Λάτσιο έμεινε στο 2-2 στην έδρα της Κροτόνε και δεν κατάφερε να σφραγίσει την τετράδα, γνωρίζοντας μάλιστα ότι η Ιντερ είχε ηττηθεί προχθές στο Σαν Σίρο από τη Σασουόλο (2-1).

Παραμένει 6η η Μίλαν

Η Μίλαν έχασε την ευκαιρία να εξασφαλίσει από χθες την ευρωπαϊκή της συμμετοχή. Η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο, αν και προηγήθηκε στο Μπέργκαμο με τον Κεσί, δέχθηκε την ισοφάριση από την Αταλάντα στις καθυστερήσεις (Μαζιέλο), αλλά παραμένει στην έκτη θέση με έναν βαθμό διαφορά από την αντίπαλό της.