Δεν θα μπορούσε η αυτοκινητοβιομηχανία «MINI» παρά να τιμήσει τον γάμο του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle δημιουργώντας ένα μοναδικό μοντέλο για την περίσταση. Το «βασιλικό όχημα», μετά τον γάμο θα δοθεί σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής του ζευγαριού για να βγει σε δημοπρασία.

Πρόκειται για ένα βαμμένο σε Crystal White μοντέλο, το οποίο έχει διακοσμητικές ρίγες σε silver-blue που χαρίζουν στο αμάξωμα μία ιδιαίτερη εμφάνιση ενώ η μαύρη λωρίδα που αγκαλιάζει το αυτοκίνητο φέρει μπλε ματ ασημί φινίρισμα. Το πλαίσιο της εξαγωγικής μάσκας είναι χρώμιο, οι λαβές θυρών και τα πλαίσια των προβολέων και των πίσω φώτων ολοκληρώνονται με ένα blue-black διάφανο βερνίκι και οι μεταλλικές ζάντες είναι ματ dark-blue.

Το εσωτερικό διαθέτει ένα πολύχρωμο φινίρισμα στην χειροποίητη οροφή που το έχουν επιμεληθεί με το χέρι και συνδυάζει στοιχεία από τις εθνικές σημαίες του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle (Union Jack και Stars & Stripes). Τα μικρά ονόματα του γαμπρού και της νύφης, όπως και η ημερομηνία του γάμου και ευχές προς τους νεόνυμφους έχουν προστεθεί στη μεγάλη διακοσμητική λωρίδα μπροστά από το κάθισμα του συνοδηγού.  Είμαστε περίεργοι να δούμε την τιμή που θα πιάσει το αυτοκίνητο στη δημοπρασία.