Για μία ολόκληρη εβδομάδα, από τις 11 έως και τις 17 Ιουνίου, το Παλέ του Δήμου Γαλατσίου θα φιλοξενήσει την ετήσια. γιορτή Γυμναστικής για Όλους “E.G.O. Astro Gym Contest and Festival 2018”, η οποία φέτος αναμένεται εντυπωσιακότερη από κάθε άλλη φορά.

Πρόκειται για μια μοναδική εμπειρία άθλησης και χαράς η οποία απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους.

Μουσική, χορός, λάμψη και χρώμα, θα γεμίσουν το κλειστό σε μια ξεχωριστή εκδήλωση, που συνδιοργανώνεται από την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία, τον Φ.Ο.Μ. Κότινος και τον Δήμο Γαλατσίου σε συνεργασία με τη Γ.Γ.Α., στο πλαίσιο του προγράμματος “Be Active”.

Πρωταγωνιστές στο “E.G.O. Astro Gym 2018” θα είναι περίπου 6.400 άνθρωποι κάθε ηλικίας, οι οποίοι δημιούργησαν ένα νέο εκπληκτικό ρεκόρ συμμετοχών, με τις εγγραφές να σημειώνουν αύξηση 20% σε σχέση με πέρσι και να συνεχίζουν τη διαρκή ανοδική πορεία τους από τη γέννηση του θεσμού μέχρι σήμερα!

Ραντεβού στο Γαλάτσι θα δώσουν ομάδες από κάθε γωνιά της Ελλάδας, στέλνοντας με τη μαζική συμμετοχή τους μήνυμα άθλησης και ζωής και επιβεβαιώνοντας την τεράστια δυναμική που έχει η συγκεκριμένη διοργάνωση, αλλά και συνολικά η Γυμναστική για Όλους στη χώρα μας.

Νικητές θα είναι όλοι ανεξαιρέτως οι συμμετέχοντες: Όσοι κατέβουν στο “Festival” θα κερδίσουν ξεχωριστά αναμνηστικά έπαθλα, μαζί με το θερμό χειροκρότημα του κοινού, ενώ το “Contest” θα έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα και θα αναδείξει τις κορυφαίες ομάδες της χρονιάς.

«Το E.G.O. Astro Gym 2018 θα είναι μεγαλύτερο από ποτέ, χάρη στην στήριξη και την προτίμηση του κόσμου. Παρά τις αντίξοες συνθήκες και την αύξηση της δαπάνης για κάθε παιδί και κάθε οικογένεια που συμμετέχει στις διοργανώσεις γυμναστικής, φέτος κατορθώσαμε να ανεβάσουμε κατά πολύ τον αριθμό συμμετοχών. Είναι κάτι που μας δίνει πολύ μεγάλη χαρά, αλλά ταυτόχρονα μας γεμίζει με ευθύνη απέναντι στους συμμετέχοντες», τόνισε ο Τεχνικός Διευθυντής της διοργάνωσης, Γιώργος Γκιργκέτσος, ο οποίος κατέληξε λέγοντας:

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’ σε όσους επέλεξαν να μας τιμήσουν με την συμμετοχή τους. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, ώστε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους και να τους χαρίσουμε την ομορφότερη εμπειρία Γυμναστικής της ζωής τους».