Τραγικός επίλογος στις έρευνες για τον εντοπισμό του 50χρονου στην Κρήτη. Βρέθηκε νεκρός σε χαράδραβάθους 15 μέτρων στο Βουλισμένο Αλώνι του νομού Ηρακλείου στην Κρήτη. Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, όλα τα στοιχεία που έχουν συλλέξει μέχρι στιγμής φαίνεται να οδηγούν στο σενάριο της αυτοκτονίας με το ενδεχόμενο του δυστυχήματος να έχει απομακρυνθεί.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο άτυχος άνδρας αντιμετώπιζε αρκετά ψυχολογικά προβλήματα ενώ μαρτυρίες κάνουν λόγο πως είχε επιχειρήσει και στο παρελθόν να δώσει τέλος στην ζωή του. Εντοπίστηκε χωρίς ρούχα από τη μέση και πάνω, ενώ στο σημείο βρέθηκε και το αυτοκίνητό του.

Τη σορό του εντόπισε ο ίδιος του ο γιος, ο οποίος ύστερα από προσπάθειες να επικοινωνήσει μαζί του όπως και τα άλλα του αδέλφια, άρχισε να τον ψάχνει.

Κατά τη διάρκεια της αναζήτησης, βρήκε το αυτοκίνητο του πάνω από τη χαράδρα. Κατέβηκε κάτω και αντίκρισε τον πατέρα του νεκρό χωρίς τα ρούχα του, από τη μέση και πάνω.

Επίσης άμεσα έσπευσε και κλιμάκιο της 3ης ΕΜΑΚ, για την ανάσυρση της σορού, η αστυνομία, ιατροδικαστής αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Παρακολουθήστε σχετικά βίντεο που προκαλούν ανατριχίλα, τη στιγμή ακιρβώς της ανάσυρσης του πτώματος, από κλιμάκιο της ΕΜΑΚ.