Την Κυριακή λίγο έλειψε να κρατήσει μόνος του τον βαθμό για την Ξάνθη στην Τούμπα, αλλά νικήθηκε προς το τέλος από τον Κουλούρη. Εν αντιθέσει βέβαια με το ματς του πρώτου γύρου στο οποίο δέχτηκε πολύ εύκολα τα γκολ. Ο λόγος για τον τερματοφύλακα της Ξάνθης Ζίβκο Ζίβκοβιτς, που δεν αποκλείεται τη νέα περίοδο να φορά τη φανέλα του ΠΑΟΚ!

Η εφημερίδα «Μαχητής» κάνει λόγο για συμφωνία ανάμεσα σε Ξάνθη και ΠΑΟΚ για τον σέρβο κίπερ από το καλοκαίρι, καθώς όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ ο παίκτης ανακοίνωσε στους φίλους του τη μεταγραφή του και μάλιστα στην τελευταία ανάρτηση στο Instagram ευχαριστεί τους φίλους της Ξάνθης για ένα δώρο που του έκαναν. Η μεταγραφή (πάντα σύμφωνα με το ρεπορτάζ) θα κοστίσει περί τις 600.000 ευρώ που θα λάβει η Ξάνθη και άλλα 1,2 εκατ. ευρώ στον τερματοφύλακα για τριετές συμβόλαιο (400.000 ετήσιες αποδοχές).

Ο Ζίβκοβιτς, πάντως, διέψευσε την πληροφορία. «Eίναι λανθασμένη. Είμαι παίκτης της Ξάνθης και έχω συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο. Κανένας δεν έχει μιλήσει μαζί μου» τόνισε σε μέσο ενημέρωσης στη Σερβία.