Δυνατό φιλικό με… απρόοπτα αλλά και καμπανάκι για την ΑΕΚ ενόψει της συνέχειας. Η κυπελλούχος Ελλάδας φιλοξένησε το Λαύριο σε ένα δυνατό – κεκλεισμένων των θυρών – φιλικό, αλλά εκτός του αγώνα (που αυτό είναι το λιγότερο) έχασε και τον Εντιν Ατιτς. Ο βόσνιος γκαρντ υπέστη κάκωση πηχεοκαρπικής στο δεξί χέρι, όπως ενημέρωσε επισήμως η ΚΑΕ, και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί σήμερα.

Οι παίκτες του Χρήστου Σερέλη, οι οποίοι στον πρόσφατο αγώνα πρωταθλήματος έχασαν στο τέλος και τη διαφορά, χθες παρουσιάστηκαν πιο συγκεντρωμένοι και το Λαύριο επικράτησε της ΑΕΚ με 83-76.

Πιο ανησυχητικό πάντως και από την εμφάνιση ήταν για τον Ντράγκαν Σάκοτα η απουσία του Μάνι Χάρις, καθώς ο Αμερικανός εξακολουθεί να πονάει στο γόνατο και φυσικά συνεχίζει να απέχει, χωρίς μάλιστα να είναι καν στη 12άδα του παιχνιδιού. Οσο όμως ο καιρός περνά και ο Αμερικανός δεν μπορεί να προπονηθεί (έχει ήδη κλείσει ένα δεκαήμερο που απέχει από τις προπονήσεις), η αγωνία στις τάξεις της ομάδας γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη.