Ιατροδικαστική εξέταση στον 15χρονο γιο του ζεύγους πραγματοποίησε η καθηγήτρια ιατροδικαστικής Χαρά Σπηλιοπούλου. Η εξέταση έγινε στην παρουσία των δύο ιατροδικαστών, Ελένης Αντωνίου και Μάριου Ματσάκη, αλλά και παιδοψυχολόγου και τις επόμενες ημέρες η ιατροδικαστήςθα καταθέσει την έκθεσή της.

Σύμφωνα με το politis.com.cy, τα ευρήματα της δεύτερης νεκροτομής που έγινε από την κ. Σπηλιοπούλου, δεν διαφέρουν από αυτά της νεκροτομής που διενήργησε η Ελένη Αντωνίου.

Εντός των επόμενων δύο ημερών η Αστυνομίαβθα μεταβεί στη Νομική Υπηρεσία με όλα τα στοιχεία της υπόθεσης για περαιτέρω οδηγίες.

Όπως είχε ενηνερώσει νωρίτερα ο «Π», πριν ληφθεί κατάθεση από τον 15χρονο, θα πρέπει να έχει συγκεντρωθεί όλο το υλικό της υπόθεσης ώστε να υποβληθούν συγκεκριμένες ερωτήσεις στον μοναδικό αυτόπτη μάρτυρα, της διπλής δολοφονίας.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με το ΚΥΠΕ η κ. Σπηλιοπούλου ζήτησε να ενημερωθεί για διάφορα άλλα ζητήματα για να έχει ολοκληρωμένη εικόνα και ακολούθως θα ενημερώσει τις ανακριτικές αρχές για τα πορίσματά της