Πολύ θα ήθελε να δει ένα déjà vu απόψε (19.00, Cosmotesports 1) στην άδεια Τούμπα ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ανάλογο με της Κυριακής.

Το περιβάλλον έτσι κι αλλιώς (άδειο γήπεδο λόγω τιμωρίας) θα είναι ίδιο, ο αντίπαλος επίσης (Πανιώνιος), απλώς η διοργάνωση διαφέρει (Κύπελλο).

Ο Δικέφαλος του Βορρά υποδέχεται τους Κυανέρυθρους στον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου και ουσιαστικά το σκορ του πρώτου αγώνα (3-1 για τον ΠΑΟΚ) δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για εκπλήξεις και ας είδαν πολλά τα μάτια των ποδοσφαιρόφιλων την περασμένη εβδομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Μια επική ανατροπή της Ρόμα με το γκολ του Κώστα Μανωλά (3-0 την Μπαρτσελόνα από την οποία είχε χάσει 4-1 στη Βαρκελώνη) και μια παραλίγο της Γιουβέντους, που προηγήθηκε με 3-0 στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, αλλά αποκλείστηκε στις καθυστερήσεις από το πέναλτι του Κριστιάνο Ρονάλντο για το οποίο έγινε τόσος ντόρος.

Ο ΠΑΟΚ –σε αντίθεση με το πρωτάθλημα –δεν χρειάζεται τη νίκη για να πετύχει τον στόχο του, που δεν είναι άλλος από την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου, καθώς τον εξασφαλίζει το σκορ του πρώτου αγώνα, αλλά ο ρουμάνος τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες του να μπουν με το ίδιο κέφι της Κυριακής από την αρχή και ας μην έχουν κοινό να τους χειροκροτήσει.

Ο μεγάλος στόχος πλέον των Θεσσαλονικιών είναι το Κύπελλο, αλλά θέλουν να φτάσουν στον τελικό με όσο το δυνατόν πιο εντυπωσιακό τρόπο. Θα λέγαμε ότι ο Λουτσέσκου προσπαθεί να κρατά –στο πλαίσιο του ανθρώπινου –«θυμωμένους» τους παίκτες του με το εξωαγωνιστικό κομμάτι για να παίρνει αγωνιστικό εγωισμό και κατ’ επέκταση θέαμα και ουσία στο χορτάρι. Πρέπει όμως να προσέξει ιδιαίτερα κάτι τέτοιο στον τελικό του Κυπέλλου, όπου εκεί θα είναι ένα παιχνίδι νοκάουτ και οι παίκτες χρειάζονται το απόλυτο της συγκέντρωσης. Στην ψηφοφορία του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ο Βιεϊρίνια κέρδισε τις προτιμήσεις του κοινού σε ποσοστό 46,11% και αναδείχθηκε MVP Μαρτίου, με δεύτερο σε ψήφους τον Δημήτρη Πέλκα.

– Το Σάββατο στο ΔΑΚ Λαμίας, στις 17.00, θα διεξαχθεί ο τελικός του Πρωταθλήματος Παίδων (Κ-15) μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού.