Στον Παναθηναϊκό ήταν προγραμματισμένο το Διοικητικό Συμβούλιο για χθες στις 15.00, ωστόσο η επίσκεψη των οπαδών στα γραφεία το μετέφερε λίγες ώρες αργότερα, με αποτέλεσμα να κρατήσει ελάχιστη ώρα αφού τα μέλη είχαν κι άλλες υποχρεώσεις.

Από το ΔΣ διαπιστώθηκε για ακόμα μια φορά πως ο Γιάννης Αλαφούζος είναι ο μοναδικός που μπορεί να σώσει τον Παναθηναϊκό αυτή τη στιγμή από την οριστική διάλυση, αλλά και από τα συνεχόμενα ντροπιαστικά περιστατικά που βιώνει. Τα μέλη που συνεδρίασαν ήταν ο πρόεδρος, Βασίλης Κωνσταντίνου, οι Στράτος Σωπήλης, Χρήστος Πλιάτσικας, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Νίκος Πλυτάς και ο Παντελής Αναστασόπουλος, ο οποίος πήρε τη θέση του παραιτηθέντος Αγησίλαου Τουμαζάτου. Βασικό θέμα συζήτησης δεν ήταν οι οφειλές προς Λέτο, Εσιέν και Τοτσέ, αφού ο Κωνσταντίνου τους διαβεβαίωσε πως θα δοθούν τα χρήματα και δεν θα τιμωρηθεί η ομάδα με αφαίρεση εννιά βαθμών, αλλά τα χρήματα που οφείλονται στους ποδοσφαιριστές του ρόστερ της ομάδας και το πώς ο Παναθηναϊκός θα τους εξοφλήσει προκειμένου να μην υπάρξει νέα αποχή από τις προπονήσεις στο άμεσο μέλλον.

Καταρτίστηκε συγκεκριμένο πλάνο αποπληρωμής των παικτών, ωστόσο για να προχωρήσει η εφαρμογή του θα πρέπει να το εγκρίνει ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος καλείται να χρηματοδοτήσει την ΠΑΕ. Σήμερα αναμένεται να υπάρξει συνάντηση του Κωνσταντίνου με τον Αλαφούζο ώστε να ενημερωθεί ο μεγαλομέτοχος για το πλάνο και να αποφασίσει πώς θα προχωρήσει και αν σκοπεύει να βάλει χρήματα άμεσα. Επιπλέον ο Κωνσταντίνου ενημέρωσε τα μέλη του ΔΣ για το ποσό που αναμένεται να έρθει από την Αλ Αΐν, με το οποίο θα μπορέσει ο Παναθηναϊκός να καλύψει «τρύπες» και επιπλέον θα δώσει κάποια χρήματα στον Βέμερ, ώστε να προσπαθήσει να γλιτώσει και το -3 που του έχει επιβληθεί για οφειλές στον Γερμανό. Στη χθεσινή ανακοίνωση πάντως της ΠΑΕ, στην οποία ξεκαθαρίστηκε πως θα πληρωθούν οι Λέτο, Εσιέν και Τοτσέ, δεν έγινε καμιά αναφορά στο θέμα του Βέμερ.

Επαφή και με Γραμμένο

Στο Τριφύλλι ακόμα δεν έχουν ενημέρωση από την ΕΠΟ αν πρέπει να δώσουν στον Γερμανό ληξιπρόθεσμη δόση, δηλαδή 50.000 ευρώ ή το σύνολο, που είναι 500.000 ευρώ. Ενδεχομένως να ξεκαθαρίσει το θέμα, σε συνάντηση που θα έχει ο Βασίλης Κωνσταντίνου αύριο με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο. Στη συνάντηση αναμένεται να γίνει κουβέντα και για το θέμα της αδειοδότησης και την αλλαγή κανονισμού που επιδιώκει ο Παναθηναϊκός προκειμένου να γλιτώσει τον υποβιβασμό.

Οσον αφορά τα αγωνιστικά, στη χθεσινή προπόνηση οι Αλτμαν και Μπουζούκης έκαναν θεραπεία, όπως και οι Μολίνς και Κουλιμπαλί. Πάντως για τους δύο τελευταίους δεν υπάρχει κάτι το ανησυχητικό. Από εκεί και πέρα, όσοι αγωνίστηκαν ως βασικοί κόντρα στον Ατρόμητο έκαναν αποθεραπεία. Για σήμερα ο Μαρίνος Ουζουνίδης έδωσε στους παίκτες του ρεπό.