Με ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 800 ευρώ τιμωρήθηκε η ΚΑΕ Ολυμπιακός για επεισόδια στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ στο ΣΕΦ, ενώ δύο ματς χωρίς την παρουσία των φιλάθλων του θα δώσει ο Πανιώνιος μετά τα όσα αρνητικά συνέβησαν στην αναμέτρηση της ίδιας αγωνιστικής ημέρας με το Λαύριο, στο κλειστό της Νέας Σμύρνης. Στους «κυανέρυθρους» επιβλήθηκε επίσης πρόστιμο ύψους 4.400 ευρώ, ενώ 1.100 ευρώ καλείται να πληρώσει ο γιατρός και «ισχυρός άνδρας» του Πανιωνίου, Σταύρος Αλευρογιάννης, για ανάρμοστη συμπεριφορά προς τον έναν εκ των τριών διαιτητών της συνάντησης. Στο μεταξύ, με πρόστιμο ύψους 1.100 ευρώ τιμωρήθηκε ο παίκτης των Τρικάλων, Μόρις Έρβιν, ο οποίος επίσης επέδειξε ανάρμοστη συμπεριφορά προς τον διαιτητή στον αγώνα της ομάδας της Θεσσαλίας με την Κύμη, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α1.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ (4/4):

«ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
===========
Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ για επεισόδια στον αμέσως περιβάλλοντα χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων δυσφημιστικά για το άθλημα ποινές του αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας από αγώνες πρωταθλήματος ή κυπέλλου και χρηματικό πρόστιμο 800,00 ευρώ για παράπτωμα κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΑΕΚ ΚΑΕ που διεξήχθη στις 1.4.2018.

ΤΡΙΚΑΛΑ
=======
Επιβάλλεται στον κο Morris Ervin, καλαθοσφαιριστή της ομάδας της ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΕ, για περίπτωση ανάρμοστης συμπεριφοράς προς διαιτητή, χρηματικό πρόστιμο 1.100,00 ευρώ που εκδηλώθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα καλαθοσφαίρισης Πρωταθλήματος μεταξύ της ομάδας «ΚΥΜΗ Γ.Σ. ΚΑΕ» και της ομάδας «ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΕ», που διεξήχθη στις 31.03.2018, στο γήπεδο «Κ.Γ. Τ. ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ».

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
=========
1) Επιβάλλεται στην ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΕ:
α) για μία ειδοποίηση για υβριστικό σύνθημα με αποδέκτη φυσικό πρόσωπο που εκδηλώθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα καλαθοσφαίρισης Πρωταθλήματος μεταξύ της ομάδας «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΕ» και της ομάδας «ΛΑΥΡΙΟ Γ.Σ.» της 31-3-2018, η ποινή της επίπληξης και χρηματικό πρόστιμο 1.400,00 ευρώ
β) για επεισόδια μέσα στο γήπεδο (αποδυτήρια) αλλά και έξω από τον αγωνιστικό χώρο αμέσως πριν την έναρξη του αγώνα καλαθοσφαίρισης Πρωταθλήματος μεταξύ της ομάδας «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΕ» και της ομάδας «ΛΑΥΡΙΟ Γ.Σ.» δυσφημιστικά για το άθλημα καθ΄ υποτροπή ποινή αποκλεισμού δύο (2) αγωνιστικών ημερών και χρηματικό πρόστιμο 3.000,00 ευρώ και

2) Επιβάλλεται στον Σταύρο Αλευρογιάννη, ιατρό της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ., για ανάρμοστη συμπεριφορά προς το πρόσωπο του διαιτητή που εκδηλώθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα καλαθοσφαίρισης Πρωταθλήματος μεταξύ της ομάδας «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΕ» και της ομάδας «ΛΑΥΡΙΟ Γ.Σ.», χρηματικό πρόστιμο 1.100,00 ευρώ».