Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης πήγε στο προπονητικό κέντρο των ερυθρόλευκων και μίλησε σε πολύ σκληρή γλώσσα στους παίκτες του Ολυμπιακού. Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας του λιμανιού εξαπέλυσε «κεραυνούς» για την αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζουν οι ερυθρόλευκοι, επιβάλλοντας μάλιστα πρόστιμο 400.000 ευρώ για τα αποτελέσματα με Παναθηναϊκό και Λεβαδειακό.

Πρόσθεσε μάλιστα πως τα χρήματα θα δοθούν στα τμήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και επισήμανε πως ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί στα τέσσερα τελευταία ματς του πρωταθλήματος, με πολλούς παίκτες από την Κ20! Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πρόσθεσε επίσης πως αυτή η κατάσταση δεν πρόκειται να συνεχιστεί και πως είναι αποφασισμένος να τα χτίσει όλα από την αρχή, φτιάχνοντας την ομάδα που ονειρεύονται οι οπαδοί του συλλόγου. «Αρκετά σας ανέχτηκα κι εγώ και ο κόσμος του Ολυμπιακού» είπε αρχικά ο Μαρινάκης στους παίκτες και συνέχισε.

«Εγώ στην ζωή μου έχω μάθει να δημιουργώ. Θα τα χτίσω όλα από την αρχή. Ο Ολυμπιακός θα γίνει ομάδα που ονειρευόμαστε. Αρκετά σας ανέχτηκα κι εγώ και ο κόσμος μας. Να φύγετε από σήμερα και να συνεχίσετε τις διακοπές σας. Παρόλο που είστε τόσο κακοί φέτος, μπορούσατε να πάρετε το πρωτάθλημα. Είστε όμως τόσο αδιάφοροι που σας έκλεψαν το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη με το επιθετικό φάουλ και το πέναλτι – φάντασμα έξω από την περιοχή και ούτε καν διαμαρτυρηθήκατε!

Με έχετε κάνει κι εμένα όπως και τον κόσμο μας να σιχαίνομαι να βλέπω την μεγάλη μου αγάπη. Το πρόστιμο για το ματς με τον Παναθηναϊκό είναι 200.000 και 200.000 πρόστιμο για την Λιβαδειά. Και όλα τα λεφτά θα πάνε στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό. Γιατί εκεί οι αθλητές που ζουν με τα λίγα αγαπούν τον θρύλο και τον κόσμο του, πολύ περισσότερο απ’ ότι εσείς.

Να φύγετε λοιπόν από τώρα και να συνεχίσετε κάποιοι τις διακοπές σας. Εμείς το σίγουρο είναι ότι θα σταματήσουμε να σας χαϊδεύουμε και να σας πληρώνουμε, χωρίς να προσφέρετε. Από δω και πέρα θα παίξουμε τα παιχνίδια με την Κ20 και ελάχιστους από σας. Με όσους αγαπούν την ομάδα και με τα παιδιά της ακαδημίας. Και θα αρχίσουμε το χτίσιμο της επόμενης σεζόν άμεσα.

Τα πιτσιρίκια της ακαδημίας σίγουρα το θέλουν περισσότερο και μ’ αυτούς θα παίξουμε τα ματς που απομένουν. Τα έχετε όλα δεν σας λείπει τίποτα και δεν δείχνετε κανένα σεβασμό! Τα σπίτια και τα αυτοκίνητα σας νοιάζουν, όχι ο σύλλογος. Γι’ αυτό όταν ξανάρθω δεν θέλω να δω ούτε τα σκυλιά απέξω. Μόνο τους τίμιους που ματώνουν εδώ κάθε μέρα. Μόνο όσους αγαπούν και σέβονται τον σύλλογο.

Μας έχετε σπάσει τα νεύρα, νευριάζουν ακόμα κι αυτοί που δεν πατάνε στο γήπεδο και δεν πληρώνουν εισιτήριο. Φανταστείτε εμένα που πληρώνω πλουσιοπάροχα όλους εσάς, που πληρώνω εκατομμύρια για να έχετε μια καθημερινότητα που θα είναι μόνο ποδόσφαιρο. Που σας δίνω τα πάντα για να με βρίζουν κι από πάνω. Μετά από έξι χρόνια λάσπης στα media, στη Βουλή κατέπεσε η σκευωρία. Ούτε δικαστήριο δεν θα γίνει. Ο κόσμος χάρηκε που αποδείχθηκε αυτό που λέγαμε, ότι είναι μια σκευωρία. Αλλά εσείς στον δικό σας κόσμο.

Με την συμπεριφορά σας διώξατε τρεις προπονητές. Ο ένας δεν σας έκανε για την προπόνηση, ο άλλος λέγατε δεν είχε πειθαρχία. Τρεις προπονητές πλήρωσαν αυτά που λέγατε εσείς στους ανθρώπους της ομάδας και αποδείχθηκε τελικά ότι η ευθύνη ήταν δική σας. Όταν παίζεις με ομάδες όπως ο Πλατανιάς, ο σημερινός Παναθηναϊκός, η Λιβαδειά που έχει το 1/15 του μπάτζετ σου, δεν θες προπονητή, ούτε πρόεδρο. Να σέβεσαι τον εαυτό σου. Αυτό χρειάζεσαι μόνο.

Όσο κοστίζει ένας παίκτης παίρνει όλος ο Λεβαδειακός και όσο δύο, όλος ο Παναθηναϊκός. Και με πενταπλάσιο μπάτζετ απ΄την ΑΕΚ, έχετε αυτή την εικόνα. Ως εδώ όμως! Τελείωσε. Δεν μπορεί η πιο ακριβοπληρωμένη ομάδα να έχει αυτή την εικόνα».