Χωρίς να χρειαστεί να φορτσάρει ιδιαίτερα, ο Ολυμπιακός νίκησε στο Βελιγράδι την Παρτιζάν 7-4, για την 11η αγωνιστική του Champions League στο πόλο και έκανε ακόμη ένα βήμα για την εξασφάλιση της πρώτης θέσης στον Α΄ όμιλο της διοργάνωσης. H ομάδα του Θοδωρή Βλάχου έχει πλέον εξασφαλίσει την παρουσία της στο final-8 της διοργάνωσης και αυτό που απομένει είναι να διατηρήσει την πρώτη θέση στον όμιλο.

Οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν εξαιρετική άμυνα και κράτησαν τους Σέρβους χωρίς γκολ στο πρώτο ημίχρονο, παίρνοντας το προβάδισμα με 3-0, χάρη σε γκολ των δύο φουνταριστών τους, Μουρίκη (2) και Νικολαϊδη.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι βρήκαν κάποιες λύσεις, αλλά ο Δερβίσης με τρία τέρματα κράτησε τη διαφορά ασφαλείας για τους πρωταθλητές Ελλάδας, που έφτασαν χωρίς άγχος στην ένατη νίκη τους.

Να σημειωθεί ότι στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής του Α΄ ομίλου, η Μπαρτσελονέτα νίκησε στην Ισπανία 8-6 τη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ και παραμένει στη δεύτερη θέση της κατάταξης, τέσσερις βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό.

Τα οκτάλεπτα: 0-2, 0-1, 1-1, 3-3

ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ (Στέφαν Τσίριτς): Ριστίσεβιτς, Βούτσινιτς, Φ.Γιάνκοβιτς, Λούκιτς, Λάζιτς, Τόμιτς, Μ.Γιάνκοβιτς 1, Αντρέγεβιτς, Μανοϊλοβιτς 1, Ραντάνοβιτς 1, Ράντονιτς, Αξεντίγεβιτς 1, Μπελοπάβλοβιτς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης 1, Πρέκας, Γενηδουνιάς, Φουντούλης, Νικολαΐδης 1, Δερβίσης 3, Μπούσλιε, Μουρίκης 2, Γούνας, Αργυρόπουλος, Ομπράντοβιτς, Γαλανόπουλος.

Tα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής στον Α΄ όμιλο και η βαθμολογία:

Ανόβερο (Γερμανία)-Ντιναμό Μόσχας (Ρωσία) 11-15

Μπαρτσελονέτα (Ισπανία)-Γιουγκ Ντουμπρόβνικ (Κροατία) 8-6

Μπρέσια (Ιταλία)-Ορβοσι (Ουγγαρία) 9-5

Παρτιζάν Βελ. (Σερβία)-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 4-7

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 11 αγώνες)

Ολυμπιακός 28

Μπαρτσελονέτα 24

Μπρέσια 20

Ντιναμό Μόσχας 19

Γιουγκ Ντουμπρόβνικ 19

Ανόβερο 9

Ορβοσι 7

Παρτιζάν Βελ. 0