Την ώρα που αναμένεται να ενεργοποιηθεί η απόφαση αφαίρεσης τριών βαθμών από τον Παναθηναϊκό για την υπόθεση Βέμερ (σήμερα η εκδίκαση), οι Πράσινοι έχουν στρέψει όλο το ενδιαφέρον τους στο έκτακτο ΔΣ της Λίγκας, που αναμένεται να γίνει τη Δευτέρα.

Εκεί υπάρχει ένα κίνημα των ομάδων που δεν έχουν εξασφαλίσει ακόμα τηλεοπτική στέγη και θέλουν να ζητήσουν την αλλαγή του κανονισμού περί υποβιβασμού σε περίπτωση μη αδειοδότησης. Παράλληλα υπάρχουν οι ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ και η Λάρισα που έχουν ήδη καταλήξει στη Nova και όμως είναι υπέρ της αλλαγής της συγκεκριμένης ποινής, όπως έδειξαν με την ψήφο τους στο προηγούμενο ΔΣ.

Αρα οι Πράσινοι, που δεν προλαβαίνουν με τίποτε να δώσουν μέχρι αύριο άρτιο φάκελο όσον αφορά τη δική τους υπόθεση αδειοδότησης, βασίζονται πλέον στο κίνημα και των υπόλοιπων ομάδων που δεν έχουν κλείσει ακόμα τηλεοπτικό συμβόλαιο για να αποφύγουν την πιο μελανή σελίδα της ιστορίας τους.

Στο μεταξύ, οι φίλοι του Παναθηναϊκού συνεχίζουν τις επισκέψεις

στα σπίτια παραγόντων γενικότερα

του συλλόγου, αποθεώνοντας προχθές το βράδυ τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και αποδοκιμάζοντας τον Γιάννη Αλαφούζο.

Το ευχάριστο για τους παίκτες και τον προπονητή του Παναθηναϊκού είναι πάντως ότι θα πάνε πληρωμένοι (κατά έναν μισθό) στο ντέρμπι με την ΑΕΚ την Κυριακή, αφού εξοφλήθηκαν έναν μήνα από τους πέντε που τους οφείλονταν.

Γιάννης Λαμπίρης