Η ΑΕΚ επέστρεψε χθες στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό που είχε δώσει στους παίκτες του ο Μανόλο Χιμένεθ, μπαίνοντας κατευθείαν σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Η Ενωση έχει, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, μπροστά της ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Που θα θέλει βαθμό ή βαθμούς στο ΟΑΚΑ προκειμένου να βγει από τη δύσκολη θέση που έχει περιέλθει. Το παιχνίδι κρύβει αναμφίβολα κινδύνους για την ΑΕΚ και αυτό επισημάνθηκε από τον ισπανό τεχνικό προς τους Κιτρινόμαυρους, όταν τους υποδέχθηκε χθες στα Σπάτα. Ο Χιμένεθ είπε στους ποδοσφαιριστές του πως θα πρέπει να επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση με τη νοοτροπία που είχαν πριν από τη διακοπή, δείχνοντας ακόμα πιο δυνατοί, ώστε να φτάσουν στην κατάκτηση του τίτλου.

«Τώρα είναι που πρέπει να φανούμε πιο δυνατοί. Να κρατήσουμε τη συγκέντρωση που είχαμε και πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος και να πάρουμε τα ματς που έχουμε μπροστά μας. Με πρώτο το πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Κοιτάζουμε μόνο μπροστά για να φτάσουμε βήμα-βήμα στον τελικό μας στόχο, με την ίδια προσήλωση που έχουμε δείξει σε όλη τη χρονιά» είπε ο Χιμένεθ.

Σε ό,τι έχει να κάνει με το αγωνιστικό σκέλος, αμφίβολος δείχνει ενόψει ντέρμπι ο Παναγιώτης Κονέ, ενώ από το παιχνίδι θα απουσιάσει και ο Μάρκο Λιβάγια, που έχει δηλωθεί να εκτίσει ποινή στο συγκεκριμένο ματς. Αντίθετα, απόλυτα έτοιμος αναμένεται να είναι ο Σέρχιο Αραούχο, που προπονήθηκε χωρίς πρόβλημα μετέχοντας στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας.