Πονοκέφαλος για τον Μίχαελ Σκίμπε η παρατεταμένη διακοπή του πρωταθλήματος, πονοκέφαλος για την ΕΠΟ η αποκαρδιωτική εικόνα από το άδειο ΟΑΚΑ στο φιλικό με την Ελβετία (0-1).

Τουλάχιστον η νέα διπλής απόχρωσης του μπλε φανέλα της Εθνικής έχει κερδίσει τον κόσμο.

«Είμαι στενοχωρημένος και δυσαρεστημένος για την απόφαση αυτή. Και είναι κρίμα διότι είχαμε ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα με τρεις διεκδικητές του τίτλου. Ωστόσο συνέβησαν κάποια γεγονότα που οδήγησαν ΕΠΟ και κυβέρνηση να πάρουν την απόφαση να διακόψουν το πρωτάθλημα» τόνισε αρχικά για το συγκεκριμένο γεγονός σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό του Metropolis ο ομοσπονδιακός τεχνικός και πρόσθεσε: «Φυσικά και είναι πρόβλημα. Είναι μικρό πρόβλημα όμως στην παρούσα φάση, διότι δεν διεξήχθη απλά μία αγωνιστική. Αν διακοπεί τελείως το πρωτάθλημα τότε θα μιλάμε για μεγάλο πρόβλημα. Είμαι σίγουρος ότι η ΕΠΟ, η Σούπερ Λίγκα και η κυβέρνηση θα βρουν τη λύση προκειμένου να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα τις επόμενες εβδομάδες. Η Σούπερ Λίγκα και οι ομάδες πρέπει να συνεργαστούν πιο στενά, διότι αυτές έχουν την κύρια ευθύνη».

Την ίδια ώρα στην ΕΠΟ πονοκεφαλιάζουν με το θέμα της έδρας, καθώς η εικόνα με τους περίπου 2.000 φίλους της Εθνικής στο αχανές ΟΑΚΑ μιλούσε από μόνη της. Διότι η ομοσπονδία αποφάσισε να αλλάξει έδρα στην ομάδα (φεύγοντας από το «ζεστό» Γεώργιος Καραϊσκάκης) αλλά σαφώς το ΟΑΚΑ δεν προσφέρεται ιδιαίτερα για παιχνίδια όπως θα είναι αυτά του Nations Cup με εθνικές ομάδες χαμηλότερου επιπέδου.

Η Εθνική μας αναχωρεί για την Ελβετία, όπου αύριο θα δώσει το δεύτερο φιλικό της, επίσης με μουντιαλικό αντίπαλο, όπως η Ελβετία, την Αίγυπτο.

Στην Εθνική ενσωματώθηκε και ο Νίκος Καρέλης που προληπτικά είχε διανυχτερεύσει στο νοσοκομείο καθώς αισθανόταν δυσφορία.