Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του λίγο πριν από την έναρξη της χθεσινής προπόνησης προσπάθησε να τους αναπτερώσει το ηθικό, λέγοντάς τους ότι στο γήπεδο έχουν την καλύτερη ομάδα. Και ο ίδιος όμως ξέρει πλέον ότι το πρωτάθλημα έχει κάνει φτερά από την αντίδραση του Ιβάν Σαββίδη, καθώς δεν μπορεί να αποφύγει την τιμωρία η ομάδα του.

Ετσι προετοίμασε τους παίκτες του, θυμίζοντας ότι: «Ολοι μας είμαστε επαγγελματίες. Είμαι σίγουρος ότι έχουμε τους σωστούς χαρακτήρες και ότι θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Αυτή είναι η νοοτροπία μας. Υπάρχουν και άλλοι στόχοι, είναι το Κύπελλο, που είναι εξίσου σημαντικό. Το κίνητρο είναι εκεί. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να παίζουμε το ίδιο καλό ποδόσφαιρο».

Ο ρουμάνος τεχνικός δεν παρέλειψε να πετάξει και τα καρφιά του για τους αντιπάλους της ομάδας του.

«Το ξέρω πως υπάρχει μεγάλη στενοχώρια και είναι λογικό. Μέσα στο χορτάρι έχετε δείξει ότι είστε η καλύτερη ομάδα. Ο Ολυμπιακός απέδρασε για να μη σας αντιμετωπίσει, ενώ και η ΑΕΚ έφυγε από το γήπεδο καθώς εκμεταλλεύτηκε ένα μεγάλο λάθος του διαιτητή» κατέληξε ο κόουτς του ΠΑΟΚ.

Στο μεταξύ, ο ατζέντης των Τσίμιροτ και Μιχόγεβιτς, Μίκι Στέβιτς, μίλησε στην ιστοσελίδα sport1.de για την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη οπλοφορώντας και τον δικαιολόγησε λέγοντας ότι η οικογένειά του και ο ίδιος ο πρόεδρος του Δικεφάλου δέχονται απειλές, κάνοντας λόγο ακόμα και για βόμβες και γι’ αυτό οπλοφορεί, όπως είπε.