Το πρωτάθλημα μπορεί να οδηγήθηκε σε διακοπή, όμως οι δύσκολοι αγώνες του Παναθηναϊκού συνεχίζονται. Η κρίσιμη εκδίκαση για την προσφυγή του Γενς Βέμερ είναι αύριο, αλλά χθες είχαμε την εκδίκαση που αφορά την προσφυγή του γερμανού αμυντικού για οφειλή ύψους 100.000 ευρώ προς την Εφορία του.

Η πλευρά του παίκτη μέσω του δικηγόρου του Πάρη Ατλαμάζογλου υποστηρίζει ότι η Εφορία έχει δεσμεύσει τους τραπεζικούς λογαριασμούς του λόγω της οφειλής, ενώ σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του οι γερμανικές φορολογικές Αρχές τον έχουν βάλει στο μικροσκόπιο καθώς είναι υπό διερεύνηση για μαύρο χρήμα. Ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο ζήτησε να τελειώνει το θέμα και μάλιστα δεδομένου ότι χθες δεν υπήρξε εξωδικαστικός συμβιβασμός, ο Βέμερ θέλει να εκδικαστεί κανονικά η προσφυγή του την Τετάρτη καθώς έτσι θεωρεί ότι αυτό το μέτρο πίεσης θα πιάσει τόπο και θα αναγκάσει τους Πράσινους να τελειώνουν μια ώρα αρχύτερα την υπόθεση.

Δεν είναι πάντως εύκολο να υπάρξει συμβιβασμός χωρίς αμοιβαία υποχώρηση καθώς εδώ συνολικά πρόκειται για ένα ποσό κοντά στα 600.000 ευρώ (από τα οποία 100.000 ευρώ είναι η Εφορία).