Η κατακύρωση του αγώνα υπέρ του Ολυμπιακού και η αφαίρεση τριών βαθμών (όπως προβλέπει η πρωτόδικη απόφαση του πειθαρχικού οργάνου της Σούπερ Λίγκας) πλήγωσε τον ΠΑΟΚ, αλλά η ποινή της έδρας δεν είναι δεδομένο ότι θα κοστίσει αγωνιστικά στην ομάδα…

Οσο μάλιστα κι αν ακούγεται οξύμωρο, προκύπτει και ένας θετικός οιωνός από την άδεια Τούμπα ενόψει του κρίσιμου αγώνα της 25ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ.

Δεν είναι μόνο το έξι στα έξι που είχε να επιδείξει η ομάδα στην εκκίνηση της τρέχουσας σεζόν χωρίς κόσμο στο «κάστρο» της. Κεκλεισμένων των θυρών είχε υποδεχθεί και την Ενωση στην πρεμιέρα των πλέι οφ τη σεζόν 2015-16. Τότε με σκόρερ τους Γκάρι Ροντρίγκες και Γιάννη Μυστακίδη είχε νικήσει με ανατροπή (2-1) την ΑΕΚ και μάλιστα στο τέλος κατάφερε να πρωτεύσει στο μίνι πρωτάθλημα.

Εφεση

Βέβαια, ο ΠΑΟΚ κατέθεσε χθες έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης προσδοκώντας ανατροπή δεδομένων.

Για να πιέσουν προς αυτή την κατεύθυνση οπαδοί του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν χθες έξω από το κτίριο της ΕΡΤ3 επί της Λεωφόρου Στρατού, ενώ προανήγγειλαν και δύο συλλαλητήρια. Το πρώτο ραντεβού ορίστηκε για αύριο (μία ημέρα δηλαδή πριν από την εκδίκαση της έφεσης) στις 18.00 στην Καμάρα και το δεύτερο την Κυριακή (ανήμερα του αγώνα με την ΑΕΚ) στις 14.00, στην Πλατεία Αριστοτέλους, με πορεία προς το γήπεδο της Τούμπας.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Ομάρ Ελ Καντουρί εντάσσεται σταδιακά σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και προσφέρει μία επιπλέον λύση στον προπονητή Ραζβάν Λουτσέσκου.

Επειδή βέβαια προέρχεται από τραυματισμό θα φανεί τις επόμενες ημέρες αν θα μπει στο κάδρο των επιλογών του ρουμάνου τεχνικού ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με την ΑΕΚ.