«Μπράβο σας, σταθήκατε εξαιρετικά και δείξατε ότι παίζετε σε μια πολύ μεγάλη ομάδα με βαριά φανέλα. Αυτό θέλω από εσάς, να μένετε συγκεντρωμένοι στο στόχο και να μην ξεχνάτε ποτέ σε ποια ομάδα παίζετε».

Γέλαγαν και τα μουστάκια που δεν έχει του Μαρίνου Ουζουνίδη με όσα είδε από τους παίκτες του στο Γεώργιος Καραϊσκάκης όπου οι Πράσινοι πήραν το βαθμό της ισοπαλίας στο φινάλε με το πέναλτι του Μουνιέ.

Ο κόουτς των Πρασίνων είχε ζητήσει από την αρχή στους παίκτες του να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι το γήπεδο είναι άδειο και να μπουν δυνατά, αλλά είδε ότι αυτοί απελευθερώθηκαν κυρίως μετά την αποβολή του Οικονόμου και ενώ είχαν μείνει πίσω στο σκορ.

Οταν ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου εάν θεωρεί ότι ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού ο Γιάννης Αλαφούζος θα είδε το παιχνίδι και αν τον πήρε κάποιο τηλέφωνο, είπε με νόημα: «Ελπίζω να το είδε. Τηλέφωνο δεν δέχτηκα, αφού δεν έχουμε ξαναμιλήσει άλλωστε από τις 21 Σεπτεμβρίου».

Πάντως ο νυν πρόεδρος της ομάδας Βασίλης Κωνσταντίνου χαρακτήρισε μεγαλειώδη την εμφάνιση της ομάδας ενώ η Παναθηναϊκή Συμμαχία σε ποστάρισμα της στο facebook έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες αφήνοντας αιχμές για τον μεγαλομέτοχο.

«Θερμά συγχαρητήρια στους απλήρωτους και ακυβέρνητους από την ανύπαρκτη και αντιπαναθηναϊκή διοίκηση Αλαφούζου παίκτες μας και στο προπονητικό τιμ για τη μεγάλη εμφάνιση και το αποτέλεσμα που ισοδυναμεί με νίκη. Κάνατε όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού περήφανο».

Τη χαρά των Πρασίνων για την εμφάνιση και τον βαθμό στο Φάληρο μετρίασε η άτυχη στιγμή του Ομρι Αλτμαν που τραυματίστηκε σοβαρά (στους χιαστούς) και χάνει το υπόλοιπο της χρονιάς. «Θα επιστρέψω πιο γρήγορα από όσο περιμένετε και πιο δυνατός» έστειλε το αισιόδοξο μήνυμα μέσω Instagram.

Στο μεταξύ, ο Τάσος Αυλωνίτης έγινε ένας ακόμα παίκτης του ελληνικού ποδοσφαίρου που έπαιξε σε ντέρμπι Αιωνίων με τη φανέλα και των δύο. «Προσωπικά σαν ποδοσφαιριστής νιώθω τιμή & υπερηφάνεια που έχω αγωνιστεί με τις φανέλες των δυο αυτών μεγάλων ομάδων! Συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίχτες μου για την χθεσινή μεγάλη προσπάθεια! @omrialtman Stay strong & come back ASAP my friend!!» ήταν το μήνυμά του στο Instagram όπου έστειλε και τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση στον φίλο του Αλτμαν.

Τέλος, τα ευχάριστα για τους Πράσινους συνεχίστηκαν (αν και ήταν γνωστά από τη στιγμή που τα είχαν βρει με τον παίκτη) με την ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ που ουσιαστικά ενημερώνει ότι δεν θα επιβάλει την αφαίρεση των 3 βαθμών στην ομάδα για την υπόθεση του Στάθη Ταυλαρίδη. Ο παίκτης προσκόμισε στη Λίγκα ιδιωτικό συμφωνητικό με το οποίο τα έχει βρει με την πρώην ομάδα του, στην οποία θα χαρίσει 17.000 ευρώ και θα εισπράξει άμεσα τα υπόλοιπα 80.000.