Η τελευταία πράξη της τραγωδίας που συγκλονίζει από χθες τη Βόνιτσα, διαδραματίστηκε την Κυριακή το απόγευμα (04-02-2018) στους Αγίους Αποστόλους και στο νεκροταφείο της Βόνιτσας.

Θρήνος και σπαραγμός, αμέτρητα γιατί, δύσκολες καταστάσεις για όλους και περισσότερο για την οικογένεια και τους συγγενείς.

Ένα αγγελούδι 2,5 ετών πνίγηκε στην θαλάσσια περιοχή του Αγίου Σωτήρος. Το τραγικό αυτό συμβάν συνέβη όταν ο μικρός σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες διέφυγε της προσοχής του 65 χρονου παππού του και βούτηξε στη θάλασσα. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές το παιδί ανέσυρε από τη θάλασσα ο θείος του.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και Αστυνομία έσπευσαν στο σημείο και μετέφεραν το παιδί χωρις τις αισθησεις του, αρχικά στο Κέντρο Υγείας Βονιτσας και εν συνέχεια στο Νοσοκομείο της Πρεβεζας.

Εκει οι γιατροί πάλεψαν με ολες τους τις δυναμεις επι δυο ωρες , να επαναφέρουν το αγγελούδι κάνοντας του καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, όμως δυστυχώς ήταν ήδη αργά.

Σπαραγμός στην κηδεία του παιδιού που πνίγηκε

Πρόκειται για μια αληθινή τραγωδία από αυτές που δεν χωράει ο ανθρώπινος νους. Το τρίχρονο αγοράκι έφυγε για την γειτονιά των αγγέλων. Το γεγονός συγκλόνισε την Βόνιτσα, ολόκληρη την περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας και προκάλεσε πανελλήνιο σοκ.

Πριν την κηδεία η σορός του παιδιού είχε μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας όπου διενεργήθηκε νεκροψία – νεκροτομή. Ο παππούς του παιδιού συνελήφθη απο τους λιμενικούς μετά το τραγικό συμβάν.

Πηγή: thebest.gr