Από το 1983 μέχρι σήμερα είχε αλλάξει 13 αστυνομικές ταυτότητες ο 48χρονος, που το πρωί αναστάτωσε οδηγούς και αστυνομικούς στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας. O άνδρας οδηγούσε ανάποδα για 175 χιλιόμετρα και τελικά σκοτώθηκε αφού προσέκρουσε σε περιπολικά και φορτηγά που στήθηκαν για να τον σταματήσουν.

Η φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου είναι από την τελευταία ταυτότητα πουέβγαλε, στις 20 Ιουλίου 2017. Οπως αποκαλύφθηκε από τους συγγενείς του, οάνθρωπος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και μπαινόβγαινε σε κλινικές.

Ωστόσο, κυκλοφορούσε ελεύθερος και… επικίνδυνος, μέχρι σήμερα το πρωί. Μετά τη δίωρη, εφιαλτική καταδίωξη στην εθνική οδό, ο 48χρονος έπεσε νεκρός. Μάλιστα, κατέληξε ημίγυμνος, αφού κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, πέταγε τα ρούχα του στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με το LiveNews, εκ των υστέρων, ο πατέρας του δήλωσε στους αστυνομικούς ότι σκόπευε τις επόμενες ημέρες να ζητήσει εισαγγελική παραγγελία για να κλειστεί ξανά σε ψυχιατρικό ίδρυμα ο 48χρονος. Οπως αποκαλύπτουν συγγενείς του, έπασχε από διπολική διαταραχή και μπαινόβγαινε στα ιδρύματα. Εργαζόταν ως εργοθεραπευτήςστο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λάρισας και ήταν καλά όταν έπαιρνε τα φάρμακά του, αλλά τελευταία δεν ακολουθούσε τις οδηγίες των γιατρών

Σε βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας φαίνεται το αυτοκίνητο στην αντίθετη πλευρά της εθνικής οδού. Παρά τα περιπολικά, ο οδηγός δεν σταματούσε, μέχρι που έπεσε στο μπλόκο με φορτηγά και περιπολικά, πριν τα διόδια της Τραγάνας.