Το «τρένο» του Περιστερίου συνεχίζει την εντυπωσιακή πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς ο Ατρόμητος κατάφερε να πάρει μια σημαντική νίκη επί της Ξάνθης με 1-0. Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι έφτασε τους 46 βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα και πανηγύρισε τη δωδέκατη νίκη της στη Σούπερ Λίγκα. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση και χάρισε τους τρεις πόντους στους γηπεδούχους πέτυχε ο Ντάουντα στο 17′.

Ο νιγηριανός στράικερ κατάφερε να εκμεταλλευτεί την πολύ καλή σέντρα του Ούμπιντες και με άπιαστη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Ζίβκοβιτς. Ηταν το έβδομο γκολ του αφρικανού σέντερ φορ, ο οποίος πραγματοποιεί καλή σεζόν.

Η Ξάνθη είχε πολύ μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 23′. Ο Γέντρισεκ έκανε την ωραία προσπάθεια από αριστερά και σέρβιρε μισό γκολ στον Μπρίτο, αλλά εκείνος σούταρε άουτ σε κενή εστία.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε στον ρυθμό που βόλευε τον Ατρόμητο. Οι Περιστεριώτες είχαν τον απόλυτο έλεγχο του ματς και από τη στιγμή που η Ξάνθη δεν μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα στην άμυνα των γηπεδούχων, όλα έγιναν πιο εύκολα για την ομάδα του Κάναντι. Ο Ατρόμητος είχε δυο-τρεις ακόμα καλές στιγμές στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά τελικά το 1-0 παρέμεινε. Η Ξάνθη είχε μόνο μία καλή φάση στο δεύτερο 45λεπτο (89′), αλλά ο Λουσέρο σούταρε πολύ άστοχα από πλεονεκτική θέση.