Ενα καλό τρίλεπτο στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου ήταν αρκετό για να πάρει τη νίκη ο Λεβαδειακός κόντρα στη Λάρισα (2-1), με τους Βοιωτούς μάλιστα να κάνουν την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα του Ζοζέ Ανιγκό έφτασε με τη νίκη της αυτή στους 29 βαθμούς, ενώ η Λάρισα μετά τη χθεσινή ήττα παρέμεινε στους 25 πόντους.

Η θεσσαλική ομάδα ήταν αυτή που κατάφερε να προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο (43′), με τον Περόνε να σερβίρει μισό γκολ στον Κριζμάν και τον Κροάτη να κάνει με σουτ το 0-1. Βέβαια πρέπει να σημειωθεί ότι η μπάλα κοντράρισε στον Τριποτσέρη μετά το σουτ του Κριζμάν αλλάζοντας πορεία, με αποτέλεσμα να ξεγελαστεί ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού, Σωτηρίου. Οι φιλοξενούμενοι πήγαν στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ, αλλά χρήζει ιδιαίτερης μνείας ότι η Λάρισα ζήτησε πέναλτι σε μονομαχία του Λεοζίνιο με τον Αντιλέχου στο 33′ και οι Θεσσαλοί είχαν δίκιο να διαμαρτύρονται στον Μπλάνα, ο οποίος άφησε το ματς να συνεχιστεί.

Ανέβασε στροφές

Ο Λεβαδειακός ανέβασε αισθητά την απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν το γκολ της ισοφάρισης. Οι Βοιωτοί τα κατάφεραν με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, με πρωταγωνιστή τον Σουμπίνιο. Ο βραζιλιάνος μέσος του Λεβαδειακού εκτέλεσε φάουλ με ωραίο τρόπο στο 60′, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Μπόζοβιτς. Ο γκολκίπερ των φιλοξενουμένων αιφνιδιάστηκε από το σουτ του Σουμπίνιο και το σίγουρο είναι πως έχει ευθύνη για το γκολ που δέχθηκε. Ο Λεβαδειακός έφτασε στη νίκη πετυχαίνοντας και δεύτερο γκολ στο 63′ με τον Μαρκόφσκι να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή στο δεύτερο 45λεπτο και πήραν τους τρεις βαθμούς.