Ανοιχτή για αιτήσεις είναι πλέον η προκήρυξη 1Κ/2018 του ΑΣΕΠ, που αφορά την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, 209 θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην ΕΥΔΑΠ.

Σύμφωνα με την προκήρυξη, αναμένεται να προσληφθούν 71 άτομα Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, 41 Τεχνολογικής και 97 Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ειδικότερα, σε ό,τι αφορά τις θέσεις ΠΕ, προκηρύσσονται μεταξύ άλλων οι ειδικότητες: αναλυτές προγραμματιστές, διοικητικοί, ηλεκτρολόγοι μηχανικοί, ηλεκτρονικοί μηχανικοί, μηχανικοί μεταλλειολόγοι – ορυκτών πόρων, μηχανικοί περιβάλλοντος, μηχανολόγοι μηχανικοί, οικονομικοί, στατιστικοί, τοπογράφοι μηχανικοί, χημικοί, χημικοί μηχανικοί. Αντίστοιχα, στις ειδικότητες ΤΕ συμπεριλαμβάνονται: προσωπικό Η/Υ, μηχανικοί, ηλεκτρολόγοι μηχανικοί, οικονομικοί, πολιτικοί μηχανικοί, προγραμματιστές. Τέλος, για τις 97 θέσεις ΔΕ ζητούνται οι εξής ειδικότητες: γραμματείς, προσωπικό δομικών έργων, ηλεκτρολόγοι, καταμετρητές, οδηγοί C κατηγορίας, οδηγοί C,D κατηγορίας, τεχνίτες αυτοκίνητων. Σημειώνεται πως οι θέσεις αφορούν κάλυψη θέσεων στις υπηρεσίες της ΕΥΔΑΠ σε Αττική, Βοιωτία και Φωκίδα.

Οι υποψήφιοι καλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη. Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει την Τετάρτη 18 Απριλίου και λήγει την Πέμπτη 3 Μαΐου 2018 και ώρα 14:00. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να γνωρίζουν πως η υπογεγραμμένη και εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης μαζί με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: Α.Σ.Ε.Π., Αίτηση για την Προκήρυξη 1Κ/2018, Τ.Θ. 14308, Αθήνα Τ.Κ. 11510, αναγράφοντας στο φάκελο την κατηγορία Π.Ε. ή Τ.Ε. ή Δ.Ε. της οποίας θέσεις διεκδικούν.

Η προθεσμία υποβολής της εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης, με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά λήγει με την πάροδο της 7ης Μαΐου 2018, ημέρας Δευτέρας. Προσοχή καθώς ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές ενώ οι υποψήφιοι οι οποίοι υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση αλλά δεν αποστέλλουν στο ΑΣΕΠ την εκτυπωμένη μορφή της υπογεγραμμένη θα αποκλείονται από την περαιτέρω διαδικασία. Τυχόν διορθώσεις ή τροποποιήσεις ή συμπληρώσεις στοιχείων στην εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης δεν λαμβάνονται υπόψη.