Η περιπέτεια της υγείας του, πώς αντιμετωπίζει τα προβλήματα που έχει με την καρδιά του, αλλά και οι πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις, απασχόλησαν τον ηθοποιό και δήμαρχο Στυλίδας, Απόστολο Γκλέτσο.
Ο Γκλέτσος με συγκλονιστικό τρόπο μιλά στο «Λοιπόν» για τις τρεις χειρουργικές επεμβάσεις που έχει κάνει στην καρδιά αλλά και για τα άλλα προβλήματα που αντιμετώπισε: ««Έχω κάνει τρεις επεμβάσεις καρδιάς πολύ οδυνηρές, ένας καρκίνος στο στομάχι, που δεν ξέρω αν με φοβήθηκε ο θάνατος».
Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι ο Γκλέτσος αποκάλυψε την περιπέτεια που είχε με την υγεία του. «Οκτώ χρόνια εδώ στον δήμο, ήρθαμε με καρδιακά νοσήματα και φεύγουμε με καρδιακά και με καρκίνο στο στομάχι. Ναι, πέρασα έναν καρκίνο, και τι έγινε; Πάμε παρακάτω. Δεν πέθανα - ακόμα». Όταν η δημοσιογράφος του είπε ότι δεν το γνώριζε, απάντησε: «Ε, το λέω τώρα, και τι έγινε;». Σε νέα ερώτηση για το πότε συνέβη, απάντησε απλά: «Τώρα τέλειωσε, πάμε παρακάτω. Τέλειωσε... τέλειωσε όπως τελειώνουν αυτά. Ποτέ δεν τελειώνει, έναν καρκίνο τον παντρεύεσαι».

Ο δήμαρχος Στυλίδας μίλησε και για το ανεκπλήρωτο όνειρό του: «Θα ήθελα να ξέρω να οδηγώ αεροπλάνο. Δεν έχω χρόνο και πολλά λεφτά. Αν κάποιος μου το έκανε δώρο, θα πήγαινα τώρα να μάθω. Τώρα, η υποκριτική είναι χόμπι, όταν το έκανα τότε, ήταν επάγγελμα. Τώρα, δεν παίρνω χρήματα. Η αμοιβή μου από το σίριαλ «Τατουάζ» δίνεται σε κάποια ιδρύματα».
Τέλος για Τουρκία και Σκοπιανό τονίζει: «Για το Σκοπιανό θα παραιτηθώ. Ναι, τελείωσε, δεν υπάρχει περίπτωση, το έχω επικυρώσει, παραιτούμαι και πάω σπίτι μου, γιατί δεν συμφέρει σε κανένα επίπεδο τη χώρα, σε οικονομικό, αλλά κυρίως σε εθνικό. Η Τουρκία θα κάνει απίστευτα πράγματα, δεν μιλάω για τα Σκόπια, δεν θα κάνουν τίποτα, αλλά θα δημιουργηθεί προηγούμενο».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από