Δεύτερη νίκη σε τρεις ημέρες σημείωσε ο Πανιώνιος απέναντι στη Λαμία, καθώς μετά το εμφατικό 4-1 στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας, στη ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου, επιβλήθηκε και Σάββατο με 1-0 στη Νέα Σμύρνη, με πέναλτι του Λάμπρου (80΄), για την 21η αγωνιστική.

Το επιθετικό ξεκίνημα των γηπεδούχων δεν απέφερε κάποιο όφελος, παρότι στο δεύτερο λεπτό οι «κυανέρυθροι» έχασαν μεγάλη ευκαιρία, με τον Παντελιάδη να αποκρούει στη γραμμή το σουτ του Λάμπρου. Σταδιακά η ομάδα του Τεννέ βρήκε τα πατήματά της και τον τρόπο να ελέγξει το ρυθμό, με τον Πανιώνιο να έχει άλλη μια καλή στιγμή στο 33΄, όταν η κεφαλιά του Γκιοατά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ έφυγε άουτ για λίγο, στις μοναδικές αξιόλογες φάσεις ενός κάκιστου 45λεπτου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός ανέβηκε και το θέαμα βελτιώθηκε, με τη Λαμία να αποφασίζει να βγει μπροστά. Στο 48΄ σουτ του Βασιλαντωνόπουλου από πλάγια θέση μπλόκαρε ο Κότνικ, ενώ στο 54΄ και μετά τη σέντρα του Βασιλαντωνόπουλου από τα δεξιά, ο Ακόστα με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία.

Οι γηπεδούχοι «απάντησαν» με μια κεφαλιά του Μασούρα που μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος (56΄) κι έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία δέκα λεπτά αργότερα με τον Λάμπρου, που δεν κατόρθωσε να σκοράρει από κοντά μετά την ασταθή απόκρουση του Παπαδόπουλου στο σουτ του Σαραμαντά. Τελικά ο αγώνας κρίθηκε μετά το λάθος του Όμο και το πέναλτι του Παπαδόπουλου στον Λάμπρου, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα το «θύμα» στο 80΄ δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αλέξανδρος Τσαμούρης (Πειραιά)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γκιοατά, Λάμπρου, Μπανανά – Κουκόλης, Αναστασιάδης

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Μπανανά, Γκιοατά, Σαραμαντάς, Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Σαντάνα (69΄ Μακρύλλος), Μασούρας (63΄ Σπιριντόνοβιτς), Λάμπρου, Μπραχίμι, Γεσίλ (45΄ Νίλσεν)

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Όμο, Μπλάζιτς, Κουκόλης (32΄ Κουτρομάνος / 82΄ Άστσεριτς), Μπούντνικ (72΄ Μπουλούλης), Πίτι, Ακόστα