Κοινή συνισταμένη για Πανιώνιο, ΑΕΛ, Παναχαϊκή και Αναγέννηση Καρδίτσας (ομάδες του ποδοσφαιρικού επαγγελματικού χάρτη) είναι ένα επώνυμο!

Και δεν πρόκειται για το… Παπαδόπουλος. Το Μασούρας εκτείνεται από Πάτρα και Νέα Σμύρνη μέχρι Λάρισα και Καρδίτσα. Δεν προκύπτει πάντως συγγενική σχέση. Μόνο εντοπιότητα για τους εκ Πατρών ορμώμενους Γιάννη και Νίκο.

Ο πρώτος (δεξί winger και μπακ) είναι γεννηθείς στις 24/8/1996 κι αφού θήτευσε με την Παναχαϊκή στη Football League μεταπήδησε στη Λάρισα. Με την ΑΕΛ πέτυχε και τα πρώτα του γκολ σκοράροντας τρις στους φετινούς προημιτελικούς Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο συντοπίτης του Νίκος Μασούρας (αριστερό μπακ χαφ) είναι γεννηθείς στις 15/6/2001 και θεωρείται το next big thing του αχαϊκού ποδοσφαίρου (διεθνής με Εθνική Παίδων).

Πρωτοεμφανίστηκε, άλλωστε, σε επίσημο ματς σε ηλικία 16 ετών, 3 μηνών και 5 ημερών κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας (20/9/2017, Κύπελλο). Στην Αναγέννηση, παρεμπιπτόντως, αγωνίζεται και ο winger Αλέξανδρος Μασούρας (21/3/1998).

Κατάγεται από την Αρτα, μεγάλωσε στα Ιωάννινα και συμμετείχε και στη Σούπερ Λίγκα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Winger είναι και ο πιο αναγνωρίσιμος Μασούρας, ο Γιώργος του Πανιωνίου (1/1/1994).

Ελκει την καταγωγή του από την Κεχρινιά Βάλτου, έχει 100 συμμετοχές στη Σούπερ Λίγκα και σκόραρε στους δύο πρόσφατους προημιτελικούς Κυπέλλου με τη Λαμία.