Φως στην υπόθεση της δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη αναμένεται να ρίξει η έκθεση πραγματογνωμοσύνης από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, σύμφωνα με την οποία βρέθηκε DNA στα νύχια και το μπουφάν της εφοριακού το οποίο δεν έχει ταυτοποιηθεί

Όπως προκύπτει από την έκθεση πραγματογνωμοσύνης, το DNA του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου Εμμανουήλ Σοροπίδη βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος και συγκεκριμένα σε χαρτοπετσέτες όπου εμφανίζονται μίγματα γενετικών στοιχείων του θύτη και του θύματος.

Ωστόσο, με την έκθεση που δημοσιεύει το protothema.gr βρέθηκε DNA στα νύχια και το μπουφάν της 32χρονης εφοριακού το οποίο δεν έχει ταυτοποιηθεί, αφήνοντας έτσι ανοιχτό και το ενδεχόμενο εμπλοκής και τρίτων προσώπων στη υπόθεση. Αν και κάτι τέτοιο μπορεί να μη σημαίνει και τίποτε καθώς το γενετικό υλικό στο χέρι κάποιου μπορεί να βρεθεί για οποιονδήποτε λόγο. Αυτό σημαίνει ότι η άτυχη Δώρα μπορεί να είχε DNA από άλλο πρόσωπο, ωστόσο, αυτό να μην έχει καμιά σχέση με τη δολοφονία της.

Ο δικηγόρους του πατέρα της 32χρονης εφοριακού διαμηνύει πως έχει αιτηθεί και έχει γίνει δεκτό από τις ανακριτικές αρχές να κληθούν νέοι μάρτυρες προκειμένου να καταθέσουν όλα όσα γνωρίζουν για τις φημολογούμενες απειλές που δεχόταν η Δώρα Ζέμπερη.