Ο Απόλλωνας θα μπορούσε να φύγει από τα Περιβόλια με ένα σημαντικό «διπλό», που θα του έδινε ώθηση στη μάχη για την παραμονή, αλλά ουσιαστικά χάρισε τον βαθμό στον Πλατανιά (1-1).

Ο προπονητής του Απόλλωνα Γιώργος Παράσχος είδε τον Γιάννη Κοντοέ να σημειώνει το πρώτο γκολ της καριέρας του (ύστερα από 263 συμμετοχές σε επαγγελματική κατηγορία) και να δίνει προβάδισμα (68′), αλλά και τον τερματοφύλακα Ιβάν Τσόβιτς να χάνει την μπάλα και να δίνει την ευκαιρία στον Αντώνη Πετρόπουλο να τη σπρώξει στα δίχτυα ισοφαρίζοντας (81′).

Ο 32χρονος Κοντοές είχε την ευκαιρία να σκοράρει και στο α’ μέρος (σουτ στο δοκάρι στο 23′), ενώ ο τερματοφύλακας του Πλατανιά Φίλιπ Κλιάιτς εξουδετέρωσε στο 90′ σουτ του Τσουκαλά. Συμπερασματικά, ο Απόλλωνας έχασε την ευκαιρία να κάνει ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή του, παραμένοντας στη 14η θέση με 15 βαθμούς. Ο Πλατανιάς (τελευταίος με 10 βαθμούς) εξακολουθεί να ελπίζει: «Παραμείναμε στα ίδια. Είχαμε υπεροχή στο β’ μέρος, ίσως μπορούσαμε κάποιο γκολ» παραδέχθηκε ο Γιάννης Χαζηνικολάου, που κάθησε για πρώτη φορά στον πάγκο. Ο Γιώργος Παράσχος, που ήταν στον Πλατανιά έως το τέλος του περασμένου Οκτωβρίου, αποδοκιμάστηκε από τους φίλους της πρώην ομάδας του, τόσο κατά την είσοδο στο γήπεδο, όσο και κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Σε αγώνες για τη 15η αγωνιστική στη Φούτμπολ Λιγκ: Καλλιθέα – Αιγινιακός 0-0, ΑΕ Καραϊσκάκης – Παναιγιάλειος 2-0.