Λάρισα και Πανιώνιος δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο παιχνίδι του AEL FC Arena, μένοντας έτσι στο 0-0. Με τους γηπεδούχους να απομακρύνονται κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη και τους Νεοσμυρνιώτες να παραμένουν μαζί με τον Αστέρα Τρίπολης και την Ξάνθη στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν ελάχιστες. Με τους γηπεδούχους να απειλούν κυρίως μέσω στημένων φάσεων και τον Πανιώνιο να έχει έναν μάλλον παθητικό ρόλο στο γήπεδο. Στην επανάληψη, η Λάρισα μπήκε φουριόζα και πίεσε μέχρι το 70′ για ένα γκολ. Δημιουργώντας σε αυτό το διάστημα μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Κριζμάν, που αστόχησε όμως από καλή θέση.

Ο Πανιώνιος κατάφερε να βγάλει αλώβητος αυτό το διάστημα και στο φινάλε του αγώνα έψαξε ένα τέρμα, προκειμένου να κλέψει τη νίκη. Ωστόσο οι Σπιριντόνοβιτς και Σαββίδης δεν ήταν αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν, με το 0-0 να παραμένει μέχρι τέλους και τις δύο ομάδες να μοιράζονται έτσι από έναν βαθμό. Αποτέλεσμα που βάσει της συνολικής εικόνας του αγώνα δείχνει μάλλον δίκαιο, παρά την ελαφρά υπεροχή των Βυσσινί.