Νέες ευκαιρίες εργασίας στον κλάδο υγείας σε βρετανικά νοσοκομεία αλλά και γενικότερα στο βρετανικό σύστημα υγείας προσφέρονται σε νοσηλευτές, φυσικοθεραπευτές και φροντιστές υγείας. Οι ενδιαφερόμενοι εκτός από καλή γνώση αγγλικών θα πρέπει να διαθέτουν και το αντίστοιχο πτυχίο. Στους προσληφθέντες προσφέρεται δυνατότητα διαμονής και συμβόλαιο αορίστου χρόνου. Ειδικότερα, έλληνες νοσηλευτές με ή χωρίς προϋπηρεσία αναζητά το πανεπιστημιακό νοσοκομείο Cambridge University Hospital. Για τον σκοπό αυτό διοργανώνει ημέρα καριέρας στις 8 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν πτυχίο νοσηλευτικής ΑΕΙ / ΤΕΙ, και γνώση αγγλικών επιπέδου Β2+. Το νοσοκομείο προσφέρει ένα μήνα διαμονή δωρεάν, 600 στερλίνες μετρητά για τα πρώτα έξοδα των προσληφθέντων, δωρεάν μαθήματα για το IELTS & ΕΟΤ (αξίας 1000 GBP και δυνατότητα να δώσουν το τεστ στην Αγγλία για ΤΕΙ/ΑΕΙ).

Οσοι προσληφθούν θα έχουν ετήσιες απολαβές που κυμαίνονται από £21.978 έως £28.401 για ΤΕΙ/ΑΕΙ για 37,5 ώρες και πληρωμή για κάθε επιπλέον βάρδια και υπερωρία. Επίσης προσφέρεται συμβόλαιο αορίστου χρόνου και ετήσια άδεια ξεκινώντας από 27 έως 35 μέρες, πρόσβαση στις αθλητικές εγκαταστάσεις Frank Lee Leisure and Fitness Centre και ειδικό πρόγραμμα ένταξης στο νοσοκομείο. Για πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του νοσοκομείου http://cuh.healthjobsuk.com/select_sector

ΣΤΟ ΜΠΡΙΣΤΟΛ. Φροντιστές υγείας (Children Support Workers) ζητά άμεσα βρετανικός εκπαιδευτικός οργανισμός που παρέχει εκπαίδευση και φροντίδα σε μαθητές ηλικίας από 8 έως 18 ετών με σοβαρές μαθησιακές δυσκολίες κοντά στο Bristol. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν εμπειρία σε διδασκαλία και διαχείριση μαθημάτων με ειδικές ανάγκες καθώς και γνώση αγγλικών επιπέδου Β2. Οι συνεντεύξεις θα πραγματοποιηθούν μέσω Skype.Στους προσληφθέντες προσφέρονται συνεχής εκπαίδευση με δυνατότητα μετεξέλιξης και υπερωρίες, ετήσια συμβόλαια και ασφαλιστική κάλυψη. Φυσικοθεραπευτές για εργασία στο βρετανικό δημόσιο σύστημα υγείας (NHS) και σε ιδιωτικές κλινικές αποκατάστασης αναζητά γραφείο που δραστηριοποιείται στο χώρο του recruiting. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν πτυχίο γνωστικού αντικειμένου και καλό επίπεδο της αγγλικής γλώσσας. Θα συνεκτιμηθεί τυχόν προηγούμενη εργασιακή εμπειρία.

Στους προσληφθέντες προσφέρονται ικανοποιητικές αποδοχές, ετήσιο συμβόλαιο, ασφαλιστική κάλυψη και συνεχής εκπαίδευσης με δυνατότητα εξέλιξης. Οσοι προσληφθούν θα λαμβάνουν μισθό περίπου 21.909 στερλίνες για 37, 5 ώρες την εβδομάδα.

Βιογραφικά θα γίνονται δεκτά μέσω του γραφείου που δραστηριοποιείται στον χώρο του recruiting στο email: zozis@jobsallover.eu