Μεταξύ 15 και 20 εκατομμυρίων θα είναι το ποσό που θα καταβληθεί από τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν στη σύζυγό του για το επικείμενο διαζύγιο. Η σχεδιάστρια μόδας Τζορτζίνα Τσάπμαν μετά από δέκα χρόνια κοινής ζωής αποφάσισε να εγκαταλείψει τον παραγωγό δύο μόλις μέρες μετά τις καταγγελίες από ηθοποιούς του Χόλιγουντ για σεξουαλική παρενόχληση.

Κατά τη συμφωνία πριν τον γάμο, ο Γουάινσταϊν οφείλει να δίνει στη σύζυγό του 300.000 δολάρια για κάθε χρόνο έγγαμης σχέσης τους. Σύμφωνα με τις πηγές, η Τσάπμαν θα λάβει και άλλα ποσά, καθώς και μέρος των ακινήτων και άλλων υπαρχόντων του ζεύγους. Στα υπάρχοντά τους περιλαμβάνεται μία, αξίας 15 εκατομμυρίων δολαρίων, κατοικία στο West Village καθώς και μια καλοκαιρινή κατοικία στο Hamptons, αξίας 12 εκατομμυρίων δολαρίων.

Κάποτε, η αξία του παραγωγού του «Shakespeare in Love» εκτιμάτο σε 240 εκατομμύρια δολάρια, αλλά ο Γουάινσταϊν ξοδεύει εκατομμύρια σε δικηγόρους, ιδιωτικούς ντετέκτιβ και διαμορφωτές δημόσιας εικόνας από τότε που πάνω από 100 γυναίκες τον κατηγόρησαν δημόσια για σεξουαλική κακοποίηση και βιασμό.

Η 41χρονη Τσάπμαν ανακοίνωσε, τον περασμένο Οκτώβριο, ότι εγκαταλείπει τον 65χρονο Γουάνσταϊν. Έχουν δύο παιδιά, ένα επτάχρονο και ένα οκτάχρονο, τα οποία θα μείνουν με τη μητέρα τους, όπως διευκρινίζουν οι πηγές.