Οι συζητήσεις της Λίβερπουλ με την Μπαρτσελόνα για τον Φελίπε Κουτίνιο συνεχίζονται και όπως αναφέρει η καταλανική Sport, ητελευταία πρόταση των μπλαουγκράνα άγγιξε τα 130 εκατ. ευρώ (!), ενώ η αγγλική ομάδα ζητάει 160 εκατ.

Όπως αποκαλύπτουν τα σχετικά δημοσιεύματα, οι εκπρόσωποι του διεθνή άσου βρίσκονταν τις τελευταίες μέρες στη Βαρκελώνη και χθες δώσανε οριστικά τα χέρια με την Μπάρτσα για πενταετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 15 εκατ. ευρώ, που με τα μπόνους θα ξεπερνούν τα 20 εκατ. ευρώ!

Αυτό σημαίνει πως στην περίπτωση που η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ παραχωρήσει τον Κουτίνιο, θα γίνει αυτόματα, ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της «Μπάρτσα», πίσω από τον Λίονελ Μέσι και μπροστά από τον Λουίς Σουάρεζ.

Ο Γερμανός προπονητής της Λίβερπουλ ψάχνει τον αντικαταστάτη του Βραζιλιάνου στο «Ανφιλντ» και στρέφεται στην περίπτωση του Τόμας Λεμάρ. Μάλιστα αναφέρεται πως άνθρωποι της Λίβερπουλ θα μεταβούν τις επόμενες ημέρες στο Μονακό προκειμένου να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του διεθνή Γάλλου άσου.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός έχει εντυπωσιάσει με τις εφετινές εμφανίσεις του στο «σαμπιονά» και σύμφωνα πάντα με τα σχετικά ρεπορτάζ ο Κλοπ είναι στις τελικές επαφές για την απόκτηση του, αντί 85 εκατ. ευρώ.

Η διοίκηση της Μονακό αρνήθηκε το καλοκαίρι να τον παραχωρήσει, παρά τις επίμονες προσπάθειες της Αρσεναλ και της Λίβερπουλ, αλλά τώρα είναι έτοιμη να διαπραγματευτεί την παραχώρησή του, αν ικανοποιηθεί οικονομικά. Αυτό δήλωσε ο αντιπρόεδρος της πρωταθλήτριας Γαλλίας, Βαντίμ Βασίλιεφ, ανοίγοντας την πόρτα της μετακίνησης του διεθνή επιθετικού.

Ο Λεμάρ είναι ένας παίκτης που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Καέν. Ο Αρσέν Βενγκέρ τον είχε εντοπίσει σε ηλικία 17 ετών το 2013, όμως τον πρόλαβε η Μονακό. Ετσι έγινε μαζί με τον Κιλιάν Εμπαπέ, το δίδυμο που οδήγησε την ομάδα του πριγκιπάτου στο πρωτάθλημα Γαλλίας και στους «4» του Champions League.

Αριστεροπόδαρος, γεννημένος το Νοέμβριο του 1995 μπορεί να παίξει άνετα και στις δύο πτέρυγες, ενώ έχει χρησιμοποιηθεί με επιτυχία και ως επιτελικός χαφ. Την περασμένη σεζόν είχε 9 γκολ και 10 ασίστ σε 34 ματς πρωταθλήματος. Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ μετά το Μουντιάλ το κόστος της απόκτησης του αναμένεται να ξεπεράσει τα 100 εκατ. ευρώ.