Τα σενάρια των Ισπανών αναφορικά με το ενδεχόμενο επιστροφής του Σέρχιο Αραούχο στη Λας Πάλμας έδιναν κι έπαιρναν το τελευταίο διάστημα. Ωστόσο ο νέος τεχνικός της ισπανικής ομάδας Πάκο Χέμεθ ξεκαθάρισε με χθεσινή του τοποθέτηση πως δεν υφίσταται θέμα επιστροφής του Αργεντινού στα Κανάρια Νησιά. «Μπορώ να σας πω ότι δεν υπάρχει ζήτημα επιστροφής του Αραούχο στην ομάδα μας. Αυτή τη στιγμή έχουμε άλλες ανάγκες στο μεταγραφικό πεδίο» ήταν η απάντηση που έδωσε ο 47χρονος προπονητής στο περιθώριο της παρουσίασής του από τη διοίκηση της Λας Πάλμας. Αυτό σημαίνει πως ο λατινοαμερικάνος σέντερ φορ θα μείνει στην Ενωση μέχρι το τέλος της σεζόν κι αυτή η εξέλιξη ικανοποιεί σε μεγάλο βαθμό τον Μανόλο Χιμένεθ.

Σε ό,τι αφορά την απόκτηση του Σοτζέι Μασούντ, όλα είναι συμφωνημένα και αυτό που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Κιτρινόμαυρων. Είναι μάλιστα πολύ πιθανό η Ενωση να προχωρήσει στην επισημοποίηση της συνεργασίας της με τον ιρανό μέσο στη διάρκεια της σημερινής μέρας.

Ο Μασούντ έφυγε από τα Κανάρια Νησιά όπου προπονούνταν με τη Λας Πάλμας και όλα δείχνουν ότι θα είναι αύριο στα Σπάτα για την πρώτη του προπόνηση με την ΑΕΚ.

Σχετικά με την προσπάθεια της Ενωσης για την απόκτηση του Ερίκ Μοράν, οι Κιτρινόμαυροι συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις με τη Λεγανές για την επίτευξη συμφωνίας. Ο 26χρονος μεσοαμυντικός είναι ο παίκτης που έχει ζητήσει ο Χιμένεθ και στόχος της ΑΕΚ είναι να κλείσει το συγκεκριμένο θέμα μέχρι την Κυριακή.